![]() |
SFI - strona ktora dziala juz nascie lat i daje 20$ bonusu ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: SFI - strona ktora dziala juz nascie lat i daje 20$ bonusu ! (/Temat-SFI-strona-ktora-dziala-juz-nascie-lat-i-daje-20-bonusu-130319) |
SFI - strona ktora dziala juz nascie lat i daje 20$ bonusu ! - Dzarooo - 11-03-2016 01:07 Witam, wstawiam te stronke tutaj bo tak na prawde ciezko mi sa zakwalifikowac do konkretnego dzialu. Mamy tu troche typowego programu afilacyjnego, troche (z przymrozeniem ) revshare i wszystkiego innego po trochu. Nie mniej jednak z tego co sie dowiedzialem o tym programie, to to ze mnostwo osob na nim zarabia, wiec i ja postanowilem zobaczyc co z czym sie je w nim tak naprawde ![]() ![]() W kazdym badz razie, pieniazki wyplacane sa raz w miesiacu, 10tego kazdego miesiaca(lub najblizszy dzien roboczy jezeli 10 to weekend lub swieto) dostajecie wyciag z waszymy zarobkami z miesiaca poprzedniego, nastepnie zaleznie od metody jaka chcecie otrzymac pieniadze-zalozmy ze Paypal- pieniadze beda na koncie miedzy 15 a 20 dniem miesiaca. Tak po krotce dzisiaj po uzbieraniu tych 1000VP mam dolara, daje to raczej marny obraz jednak chce go przetestowac bo czuje w tym programie potencjal ![]() Reflink: http://www.sfi4.com/SFIID.123/FREE ![]() Czysty: http://www.sfi4.com ![]() RE: SFI - strona ktora dziala juz nascie lat i daje 20$ bonusu ! - Fox90 - 11-03-2016 01:29 Ja już kiedyś zwróciłem uwagę na tą stronę, ale nie mam pojęcia o co tam chodzi, jak już będziesz wiedział jak na tym zarabiać chociaż z 10$ miesięcznie to daj znać ![]() RE: SFI - strona ktora dziala juz nascie lat i daje 20$ bonusu ! - Dzarooo - 11-03-2016 12:22 No na pierwszy rzut oka jest co cos na wzor polaczenia programu affilacyjnego wlasnie z revshare tak jakby, duze znaczenie maja te Versa point, dostajemy je wlasciwie za kazda czynnosc w serwisie. Mozna tam sprzedawac/kupowac przerozne rzeczy i uslugi...poczawszy od materialnych jak RTV telefony itp po uslugi typu promocja Twojej strony itp itd. Za kazde kupno/sprzedaz dostajemy VP ale to tylko jedna z mozliwosci ich zdobycia, codziennie mozna je zbierac z prostych zadan jak rowniez oczywiscie (tak sadze bo nie znalazlem dokladnego opisu jak to dziala) z reffow oraz wspomnianych konkursow ktore odbywaja sie codziennie. Dzisiaj np dostalem tez wiadomosc ze moj sponsor bedzie dolaczal do Diamond Team Leaders, za dolaczenie do inicjacji(jakkolwiek to dziwnie brzmi ![]() Ale zeby nie bylo zbyt pieknie, ten bonus bedzie wyplacany po trochu co miesiac razem z naliczeniami jakie wypracujemy, ale nie dluzej niz 18 miesiecy. Taki dodatek do tego co uda sie zarobic w danym miesiacu ![]() Edit: Juz wiem jak to jest z tym bonusem przy rejestracji (u mnie obecnie jest to 220$). Bedzie on wyplacany z comiesieczna wyplata w postaci 3% waszych obrotow, tzn ze jezeli w danym miesiacu zarobicie 400$ to 3% z tych 400$ to 12$ a wiec dostaniecie lacznie 412$ a te 12$ bedzie odjete rzecz jasna z tego bonusu co wam przysluguje. Bonus ten bedzie wyplacany przez 18 miesiecy, a po ich uplywie jezeli nie wykorzystacie calego to reszta przepadnie. : ) |