![]() |
Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny (/Temat-Shareholder-IC-obiecujacy-program-inwestycyjny-130236) Strony: 1 2 |
Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - Dzarooo - 09-03-2016 10:41 Witam serdecznie! Chcialbym przedstawic wam program inwestycyjny jak w temacie. Standardowo do dyspozycji mamy paczki w roznych kategoriach inwestycyjnych jak rowniez cenowych. A wiec najtansza kategoria inwestycyjna to Geological Survey a koszt jednej paczki to 30$, zarabia ona od 21% do 39%. Kupujac paczki stajemy sie akcjonariuszami firmy a profit z paczek to cos na wzor dywident. Paczki sa aktywne rok i generuja miesieczne zyski(naliczenia sa dniowe). Nie bede dokladnie podawal liczb w nastepnych kategoriach inwestycyjnych ale sa to paczki o nastepujacych kosztach - 300$, 500$, 1000$, 2000$. W kazdej grupie oczywiscie mozna miec wielokrotnosc paczek tj w pierwszej opisanej moze to byc 70 sztuk o lacznej kwocie 2100$. Shareholder przewiduje rowniez program polecajacy, jak i rowniez zysk z tych ze poleconych osob. Jest 7 poziomow. 1. 5% od przychodu 2. 3% od przychodu 3. 1,5% od przychodu 4. 1% od przychodu 5-7. 0,5% od przychodu Shareholder przewiduje rowniez takie ciekawostki jak cos na wzor konkursu, wyzwania - zwal jak zwal - za kolejno 100, 250 i 500 poleconych zwieksza nam sie % od ich przychodu (tylko z pierwszej lini) dowodow wyplat jeszcze nie mam ale jezeli ktos po wejsciu na strone i rozejrzeniu sie po niej nadal bedzie mial watpliwosci, mozna smialo wejsc na fb firmy czy do ogloszen na samej stronie (Testimonials o gory strony) i sam moze zobaczyc ze jest w pytke wiele osob zadowolonych ![]() Czysty link: https://shareholder.company Goraco zachecam do rejestracji ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - mikuss - 09-03-2016 11:26 (09-03-2016 10:41)Dzarooo napisał(a): Na koniec, tak wiem ze jestem "mlodym" uzytkownikiem forum ale jezeli ktos bedzie zainteresowany tym programem i zarejstruje sie z mojego linka bede niezmiernie wdzieczny Jak ten "młody" użytkownik niestety jeszcze zamieszczać reflin w swoich tematach nie możesz ![]() RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - Dzarooo - 10-03-2016 09:30 (09-03-2016 11:26)mikuss napisał(a):(09-03-2016 10:41)Dzarooo napisał(a): Na koniec, tak wiem ze jestem "mlodym" uzytkownikiem forum ale jezeli ktos bedzie zainteresowany tym programem i zarejstruje sie z mojego linka bede niezmiernie wdzieczny No trudno, to jezeli komus sie spodoba to kliknie w czysty... ale sprobowac mozna bylo ![]() Nie mniej i tak zachecam do wziecia udzialu w tym programie ![]() Taka ciekawostka, jutro wieczorem kolo 20 odbedzie sie webinar, jak ktos operuje angielskim to moze wejsc i posluchac o programie : ) RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - full2000 - 06-05-2016 07:44 Zastanawiam się nad tym programem. Przypomina mi troche dawne UInvest ![]() RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - Dzarooo - 06-05-2016 10:05 (06-05-2016 07:44)full2000 napisał(a): Zastanawiam się nad tym programem. Przypomina mi troche dawne UInvest Nie znam tego programu niestety, ale co do Shareholder to na dzien dzisiejszy moge polecic ![]() ![]() RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - todek78 - 08-05-2016 16:46 Mnie trochę odrzuca w takich programach 'inwestycyjnych; to, ze mają takie głębokie struktury i oprócz dużych dywident dają takie zarobki ze struktur. Nie wiem gdzie oni inwestują, jeśli co miesiąc dają dywidendy 20-60% i do tego prowizje z 7 poziomów. Gdyby nie było tych prowizji tylko same udziały, to program był by bardziej wiarygodny i dawał większe szanse na długoterminowość i zarobek dla każdego udziałowca RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - Dzarooo - 08-05-2016 18:32 (08-05-2016 16:46)todek78 napisał(a): Mnie trochę odrzuca w takich programach 'inwestycyjnych; to, ze mają takie głębokie struktury i oprócz dużych dywident dają takie zarobki ze struktur. Nie wiem gdzie oni inwestują, jeśli co miesiąc dają dywidendy 20-60% i do tego prowizje z 7 poziomów. Gdyby nie było tych prowizji tylko same udziały, to program był by bardziej wiarygodny i dawał większe szanse na długoterminowość i zarobek dla każdego udziałowca Wszystko masz opisane na stronie, to nie jest typowy revshare gdzie kupujesz adpacki i dzieki nim masz mozliwosc reklamowania swoich stron. Shareholder umozliwia Ci inwestowanie w zloza naturalne, ich wydobycie oraz sprzedaz (masz odpowiedz na swoje pytanie), jezeli nadal uwazasz ze dywidendy sa za duze to looknij po necie jakie pieniadze biora udzial w takich interesach jak np wydobycie gazu czy ropy. Nie twierdze ze ow strona jest idealna i bedzie zarabiac dla ludzi latami, bo to zalezy co zalozyciele maja w glowach, tego nie przewidzisz..ale sama idea jest niemal bez ograniczen (nie jestem geologiem ani nikim takim i nie wiem jak duze sa zasoby zloz naturalnych na ziemi :> ) I jak pisalem, polecam lekture na stronie w zakladce "o firmie" RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - todek78 - 08-05-2016 18:47 (08-05-2016 18:32)Dzarooo napisał(a):(08-05-2016 16:46)todek78 napisał(a): Mnie trochę odrzuca w takich programach 'inwestycyjnych; to, ze mają takie głębokie struktury i oprócz dużych dywident dają takie zarobki ze struktur. Nie wiem gdzie oni inwestują, jeśli co miesiąc dają dywidendy 20-60% i do tego prowizje z 7 poziomów. Gdyby nie było tych prowizji tylko same udziały, to program był by bardziej wiarygodny i dawał większe szanse na długoterminowość i zarobek dla każdego udziałowca Znam temat i wiem w co inwestują. Mogą inwestować i wszystkie pieniądze świata, ale procent od inwestycji zawsze obciąża taką samą cześć wpłat. 20% od 100 to 20, a od 1000000 to 200000, więc ile inwestują nie jest argumentem. Mnie tylko zastanawia po co takie programy inwestycyjne dają takie prowizje na kilka poziomów jak i tak dają w skali roki 200-300%. tylko to by wystarczyło, żeby dobrze pomnożyć pieniądze. A tak jak by nie było, budowa piramidalna wiele osób zniechęca do tego programu. Same dywidendy wszystkim by wystarczyły, każdy by się cieszył z takich zarobków, a gdyby nie rozdawali pieniędzy do struktur, to latami mogło by to płacić. A tak niestety najwięcej zarobią Ci co mają pod sobą duże struktury ![]() RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - Dzarooo - 10-05-2016 07:02 (08-05-2016 18:47)todek78 napisał(a):(08-05-2016 18:32)Dzarooo napisał(a):(08-05-2016 16:46)todek78 napisał(a): Mnie trochę odrzuca w takich programach 'inwestycyjnych; to, ze mają takie głębokie struktury i oprócz dużych dywident dają takie zarobki ze struktur. Nie wiem gdzie oni inwestują, jeśli co miesiąc dają dywidendy 20-60% i do tego prowizje z 7 poziomów. Gdyby nie było tych prowizji tylko same udziały, to program był by bardziej wiarygodny i dawał większe szanse na długoterminowość i zarobek dla każdego udziałowca A w ktorym programie tego typu lub podobnych nie jest tak ze Ci co maja referali to zbija najwiecej ? ale kogo to interesuje ? no chyba, ze Cie boli fakt ze ktos ma duzo refow a Ty nie...to coz ![]() ![]() ![]() RE: Shareholder IC - obiecujacy program inwestycyjny - full2000 - 15-05-2016 12:09 Wie ktoś ilu jest aktualnie zarejestrowanych inwestorów w shareholder ? |