Spatter-Dock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Spatter-Dock (/Temat-Spatter-Dock-130221) |
Spatter-Dock - MisieQ88 - 08-03-2016 20:19 Witam, w dniu dzisiejszym chciałbym Wam przedstawić program, który wpadł mi niedawno w ręce. Nie wrzucałem go od razu, ponieważ chciałem sprawdzić na sobie czy rzeczywiście jest tak kolorowo jak piszą. Już wyjaśniam - Spatter-Dock to firma zajmująca się mnożeniem o pewien procent naszym BTC (lub satoshi jak kto woli). - Na pierwszym poziomie zarabiamy 1% przy minimalnym wkładzie 0.001 do maxymalnego wkładu 0.05 BTC na 24h. - Na drugim poziomie zarabiamy 3% przy minimalnym wkładzie 0.06 do maxymalnego wkładu 0.5 BTC na 24h - Na trzecim poziomie zarabiamy 7% przy minimalnym wkładzie 0.6 do maxymalnego wkładu 5 BTC na 24h - Na czwartym poziomie (ostatnim) zarabiamy 15% przy minimalnym wkładzie 6 do maxymalnego wkładu 50 BTC na 24h Po 24ech godzinach zbieram to co nam urosło i możemy znowu zainwestować. Za rejestrację dostajemy 100k satoshi (na wypróbowanie ich systemu - przyznawane po 12h po rejestracji), chociaż ja od razu złożyłem depozyt w wysokości 0.01 BTC, żeby ich sprawdzić. Wypłaty od 1 mln satoshi, znajomy mówił, że widział w sieci dowody wypłat. Sam nie szukam, bo jestem LEŃ (poza tym mam wiele rzeczy na głowie w ciągu dnia i po prostu brak czasu). Dziś jest 4ty dzień reinwestycji - tj. zainwestowałem 0.01133331 BTC, a za 24h będę miał 1% więcej czyli 0.01144664 BTC. Skoro już omówiliśmy jak to działa, to teraz przyszła pora na linki oraz co zrobić krok po kroku żeby zacząć zarabiać. REFLINK: http://spatter-dock.com/?r=misieq88 Czysty link: http://spatter-dock.com Po zarejestrowaniu się należy się zalogować - tak jak pisałem wcześniej na start dostaniemy 100k satoshi (dopisywane do 12h), ale ja osobiście polecam zrobić jakiś depozyt. Depozyty przetwarzane są od 5 minuty do 12h. Gdy już będziemy mieli te 100k darmowe wchodzimy w zakładkę Money Box, na środku ekranu będzie napisane żeby kliknąć, w któryś z czerwonych linków i poczekać aż się załaduje strona inwestowania, następnie tą stronę z czerwonego linku możemy zamknąć - jest nam ona do niczego nie potrzebna. Gdy już wyświetli nam się pasek z różnymi opcjami Piggy Bank 24h - 1% aż do 15% w rozwinięciu (w zależności od kwoty, którą posiadamy do inwestycji). Wybieramy opcję, która pasuje do naszej inwestycji, wpisujemy kwotę inwestycji i klikamy "Make a contribution". Od tego momentu nasze pieniądze są pomnażane. Po 24h musimy się ponownie zalogować i wejść w zakładkę Accumulation wcisnąć "Get Profit" i możemy przystąpić do kolejnej reinwestycji Jak byście mieli pytania, o ile będę znał odpowiedź to odpowiem. P.S. W wyszukiwarce tu na forum nie znalazłem nic o tej firmie stąd taki temat. EDIT: Zapomniałem dodać, że jak chodzi o poleconych to jest to 5% od kwoty zainwestowanej przez poleconego. Teraz to już chyba wszystko RE: Spatter-Dock - darexons - 09-03-2016 13:01 ja w internecie za to nie widziałem dowodów wypłat, ale mnóstwo głosów że scam, swoją drogą bardzo nieopłacalny RE: Spatter-Dock - MisieQ88 - 09-03-2016 16:50 A próbowałeś na własnej, skórze czy tylko szerzysz głosy z internetu?? Ja cały czas testuje na sobie i narazie nie widzę powodów by twierdzić, że to scam . Zgodzę się na że na pierwszym czy ewentualnie drugim lvl jest to nie bardzo opłacalne ale kolejne poziomy już są całkiem przyzwoite i to w 24 godziny... RE: Spatter-Dock - MisieQ88 - 14-03-2016 00:49 Można wyrzuć do kosza - Prosiłbym o to modów, gdyż strona przestała istnieć - Trudno straciłem na szczęście niewiele - 1mln sato Spatter-Dock - Hybrid1990 - 21-10-2017 11:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |