Weryfikacja dowodu tożsamości - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Weryfikacja dowodu tożsamości (/Temat-Weryfikacja-dowodu-tozsamosci-130216) |
Weryfikacja dowodu tożsamości - Jork - 08-03-2016 17:49 Witam Chciałbym się zapytać ile trwa weryfikacja dowodu tożsamości przez paypal dziś wysłałem dowód tożsamości i kiedy mogę oczekiwać na akceptacje ? Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedzi RE: Weryfikacja dowodu tożsamości - marcel_kk - 08-03-2016 17:59 Zawsze jak wysyłasz dowód, czy scren z rachunku bankowego to najlepiej od razu do nich zadzwonić, jak trafisz na ogarniętą konsultantke to od ręki może Ci wszystko załatwić. Mniej ogarnięta stwierdzi, ze musi przesłać do "działu finansowego" i wtedy trwa to około 2 dni. RE: Weryfikacja dowodu tożsamości - nitram - 08-03-2016 18:38 Czasami w szczególnych przypadkach jak będziesz trafiać na nieogarnięte osoby to może i z 10-14 dni potrwać. RE: Weryfikacja dowodu tożsamości - Precik - 09-03-2016 08:59 Muszę przyznać że nie wiem dlaczego ale ja żadnego dowodu tożsamośći nie wysyłałem , jedynie czekałem 5 dni na połączenie banku z paypalem. Weryfikacja dowodu tożsamości - Artinesse - 27-02-2018 16:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |