Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? (/Temat-Czy-mozna-zarabiac-przez-internet-rozmawiajac-ze-znajomymi-i-rodzina-130204) |
Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? - dawid1902 - 08-03-2016 13:52 Witam. Skoro jest to forum o zarabianiu przez internet postanowiłem napisać tutaj o programie partnerskim, który odkryłem niedawno, a w którym NIE MUSISZ nic inwestować, ani czasu, ani pieniędzy. Jest on całkowicie darmowy i dla każdego. Nie ma żadnej opłaty startowej Nie ma żadnej opłaty miesięcznej Nie ma żadnej opłaty rocznej Jest to program partnerski aplikacji WowApp, która rusza do boju z konkurencją (Skype, whatsapp, viber), a jej unikalność polega na tym, że firma oddaje aż do 70% wpływów z reklam i dzieli je pomiędzy użytkowników! Działa tak samo, jak Skype, ale wypłaca prowizje... codziennie! Napisałem na ten temat krótki DARMOWY raport w postaci pliku PDF i możesz go pobrać tutaj: http://wowappdj.c0.pl/wowapp-raport.pdf Zrób to teraz i przetestuj WowApp. Zapraszam! Dawid Janicki RE: Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? - Shiv3R - 08-03-2016 14:33 Też się bawię tą aplikacją od wczoraj, ale to już przesada chcesz zarabiać na poradniku ? Myślisz, że ktoś Ci pobierze tracą kase? przesada. Z racji iż nie dałeś linku, ja się podpisze , każdy który zarejestruje się z mojego poleconego, może się ze mną kontaktować, oraz otrzyma poradnik za darmo link: www.wowapp.com/w/shiv3r czysty : wowapp Z aplikacji można korzystać na smartfonie, jak i na komputerze Dla osób które chcą zrobić konto bez polecenia, informuje że przy rejestracji musicie i tak wybrać kogoś. Więc trzymajmy się w "kupie" i zarabiajmy razem Dziękuje i pozdrawiam RE: Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? - dawid1902 - 08-03-2016 15:47 Nie wprowadzaj ludzi w błąd! Raport jest za darmo. Jest tam tylko opis i instrukcja jak się zarejestrować w tym programie. RE: Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? - Sahya - 08-03-2016 15:57 Żałosne. Nie dość że wszystko jest darmowe a ty chcesz na tym zarobić to w dodatku jest już temat o tym na forum. RE: Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? - dawid1902 - 08-03-2016 16:02 Zarobić na czym? Na darmowym raporcie z instrukcją jak się w tym programie zarejestrować? RE: Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? - full2000 - 10-03-2016 22:14 (08-03-2016 15:57)Sahya napisał(a): Żałosne. Nie dość że wszystko jest darmowe a ty chcesz na tym zarobić to w dodatku jest już temat o tym na forum. Dokładnie, temat już był http://zarabiam.com/Temat-Wowapp-komunikator-ktory-placi-uzytkownikom-126663?highlight=wowapp Tak więc prosimy o usunięcie, @[surfer0700] lub @[MLN] Czy można zarabiać przez internet rozmawiając ze znajomymi i rodziną? - surfer0700 - 10-03-2016 22:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |