40 fanpage, monetyzacja. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 40 fanpage, monetyzacja. (/Temat-40-fanpage-monetyzacja-130174) |
40 fanpage, monetyzacja. - xenon90 - 07-03-2016 20:56 Witam, posiadam 40 fanpage z niszami hackow do gier pod androida, fanpagi mają po 15-30 Likeów a dzienny ruch na nich wszystkich łącznie to ok 120-150 wejsc. Mam na nich ustawione linki do bezposredniego pobrania pod ppa, cpa Ma ktos pomysl jak zwiekszyc ruch na tych fanpagach? RE: 40 fanpage, monetyzacja. - mati2004 - 07-03-2016 20:58 Wywalić 35 fp i skupić się na tych 5. RE: 40 fanpage, monetyzacja. - xenon90 - 07-03-2016 21:55 tylko ze co robic zeby byl wiekszy ruch? RE: 40 fanpage, monetyzacja. - VanAnubis - 07-03-2016 23:39 (07-03-2016 21:55)xenon90 napisał(a): tylko ze co robic zeby byl wiekszy ruch? Możesz ponabijać sobie puste lajki po przez serwisy typu AddMeFast.com, lecz taka metoda raczej działa tylko na chwilę i jest słabej jakości, lecz jak wiadomo duża ilość ludzi na FB to mało inteligentne dzieci, więc często myślą "jeżeli ktoś zalajkował to i ja zalajkuje" i wtedy masz już tak jakby bardziej wartościowe lajki ( bym się w sumie z tym kłócił, ale pod zarabianie wystarczy ). Jest też metoda na zdobycie bardziej wartościowych lajków, lecz licz się z tym, że jest to długi proces i przekłada się na różne płaszczyzny. Musisz często wstawiać nowe i oryginalne posty. Musisz słuchać swoich "fanów" integrując się z nimi. Bądź aktywny po przez odpisywanie na komentarze swoich "podopiecznych". Nie ograniczaj się tylko do FB... promuj swój FP, także na forach i innych serwisach, lecz nie spamuj linkami tylko wypowiadaj się na temat danej rzeczy a dodatkowo dyskretnie dodaj notkę z Twoim FP np.: " Jeżeli chcesz więcej dowiedzieć sie o XXX to śmiało zapraszam na mojego FP - mam nadzieje, że znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania". Jest jeszcze mnóstwo innych zasad, których trzeba przestrzegać, ale... ...Ty masz FP z hakami, więc pierwsza opcja chyba wystarczy albo pierwsza metoda pomieszana z drugą RE: 40 fanpage, monetyzacja. - full2000 - 08-03-2016 17:27 (07-03-2016 20:56)xenon90 napisał(a): Witam, posiadam 40 fanpage z niszami hackow do gier pod androida, fanpagi mają po@[xenon90] Jak czytam Twój post to na myśl przychodzi mi tylko jedno - PPI nisze h@ck'owe powinny się idealnie nadać do tego celu ! albo poczytaj na forum wątek o SubmitPays (program pobieranie), chodzi o to że oni mają większą stawkę i konwersję niż inne firmy Pozdrawiam. RE: 40 fanpage, monetyzacja. - xenon90 - 08-03-2016 18:00 tylko, ze mam trafic world wide. 40 fanpage, monetyzacja. - Artinesse - 03-03-2018 13:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |