Poradnik Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Bloger, Blogspot i inne blogi (/Forum-Bloger-Blogspot-i-inne-blogi-361) +--- Wątek: Poradnik Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. (/Temat-Jak-zrobic-przekierowanie-z-bloga-na-bloggerze-na-dowolna-strone-130124) |
Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. - Miedziany - 06-03-2016 20:38 Witajcie!
To mój pierwszy poradnik na forum, pokaże wam jak zrobić przekierowanie z bloggera na dowolną naszą stronę. A więc Krok 1: Zakładamy jakiś blog na bloggerze: Krok 2: Wchodzimy w zakładkę 'Szablony' i Edytujemy Kod HTML: Krok 3: Wklejamy za 'Headem' : Kod: <script> (w miejscu za http:// wpisujemy swój link) Zapisujemy i w celu sprawdzenia czy wszystko gra wbijamy na adres naszego bloga. Wiem że takie instrukcje są w internecie dostępne ale zapewne wiele osób nawet nie szukało tego, teraz przynajmniej nawet laiki będą mogły zrobić swój 'skracacz' Reputki mile widziane! RE: Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. - rachman - 06-03-2016 20:50 Wrzuć kod skryptu w znaczniki "code" bo krzaczy encjami. Jak piszesz post (lub edytujesz nie w wersji szybkiej) masz u góry znaczek # RE: Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. - Miedziany - 06-03-2016 20:53 (06-03-2016 20:50)rachman napisał(a): Wrzuć kod skryptu w znaczniki "code" bo krzaczy encjami. Jak piszesz post (lub edytujesz nie w wersji szybkiej) masz u góry znaczek # Gotowe RE: Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. - rachman - 06-03-2016 22:36 To teraz jeszcze zmień kuoty na normalne cudzysłowy Czyli " na " będzie czytelniejsze dla laików. Wiesz ktoś skopiuje i powie - nie działa RE: Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. - Miedziany - 06-03-2016 22:46 (06-03-2016 22:36)rachman napisał(a): To teraz jeszcze zmień kuoty na normalne cudzysłowy Czyli " na " będzie czytelniejsze dla laików. Wiesz ktoś skopiuje i powie - nie działa Jak ja wklejam ten skrypt to wszystko działa, więc po co zmieniać? ;d RE: Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. - rachman - 06-03-2016 23:01 Może blogger sam przerabia "kuota" na cudzysłów z automatu. W edytor jakby ktoś wklejał lub gdzie indziej (inną platformę) już by mogło nie działać. No ale skoro działa on blogerze to spoko RE: Jak zrobić przekierowanie z bloga na bloggerze na dowolną stronę. - nykkusek - 08-03-2016 10:34 Bylo juz. Wysłane z mojego 5015D przy użyciu Tapatalka |