![]() |
Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl (/Temat-Protesty-przeciwko-nowemu-regulaminowi-Nk-pl-13012) |
Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - mikolaj90 - 04-09-2010 10:40 Cytat:Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl Źródło: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/protesty-przeciwko-nowemu-regulaminowi-nk-pl# RE: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - kreatywny - 04-09-2010 10:48 no niestety wszystko schodzi na psy ;] trzeba usuwac zdjęcia a najlepiej konta;] RE: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - mikolaj90 - 04-09-2010 10:51 Zgadzam się kreatywny w 100%. W dzisiejszych czasach wszystko schodzi na psy. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, w ogóle po co ich nasze zdjęcie, niech swoje mają. Mam konto na nk, ale nie mam zdjęć. Jedynie dane :/ RE: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - xPietrek - 04-09-2010 11:10 Ja usunąłem konto jeszcze przed tymi zmianami... Wam polecam zrobić to samo. Chociaż oni nic z tymi zdjęciami złego nie robią, za dużo mieli by do stracenia. Tylko do gier wykorzystują. Chociaż usuniecie konto to nk dalej przechowuje dane o Was. Trzeba napisać do supportu prośbę o całkowite usunięcie konta i danych z serwisu. Polecam przejście na facebook'a, dużo lepszy portal, nie tak bardzo komercyjny. RE: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - Boonys - 04-09-2010 12:20 Cóż,a ja mam spokój bo NIGDY nie popatrzyłem nawet na tą stronę ![]() Wszystko schodzi na psy.Chodzi tylko o to,żeby dużo zarobić a się nie narobić,jeżeli wykorzystaliby gdzieś wasze zdjęcia,dane osobowe,można by to chyba zgłosić do sądu,może się mylę bo się nie znam na takich sprawach. Tyle ode mnie. RE: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - MotorniczyTramwaju - 04-09-2010 12:41 No niestety tak to jest. Najgorsze jest to, że nk.pl pochłania dzieci, które o tym nie wiedzą. Wiem trochę o tym, bo znajomi rodziców przyszli na wieczór no to odstąpiłem kompa ![]() RE: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - michal2612 - 05-09-2010 13:58 Ja korzystam z FB nie z tego dziadostwa ![]() RE: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - Lookso - 15-11-2010 22:19 Poza tym NK kopiuje wszystko z FB! Zaczęło się od albumów chyba a skończywszy na grach, które ostatnio dodała do użytku publicznego! Pomiędzy tema dwoma punktami były śledziki czy NKtalki i może ktoś upatrzył jeszcze inne rzeczy skopiowane z FB? Na pewno jeszcze niedawno dodali "Grupy" na NK i odtwarzanie filmów prosto ze śledzika - jak i również miniaturki zdjęć w nim... jeszcze też emotikony, których kiedyś nie było, a na FB od dawna są i zapomniałem o ostatnim dostoswywaniu avatara! Żałosne postępki Naszej-Klasy, których jest mnóstwo... Jak bym był adminem Facebook.com, to bym pozwał ich do sądu za to co robi NK ![]() Takie moje zdanie na ten temat. Może się ktoś nie zgodzić ze mną, ale jak dla mnie ta cała sprawa to tak właśnie wygląda i mam nadzieję, że się ze mną większość zgodzi ![]() RE: Protesty przeciwko nowemu regulaminowi Nk.pl - Karczowqa - 25-11-2010 21:35 Na fesjbuku jest o wiele gorszy nowy regulamin, a nikt nic nie mówi i jego zachwala. Poza tym, co takiego niby nk może mieć? Pare Twoich danych i jakieś fotki? Sam to umieszczasz w sieci, więc sam to jakby rozpowszechniasz. Wrzucając to na ich portal, dajesz to im. |