![]() |
Adsense pod sklep - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Adsense pod sklep (/Temat-Adsense-pod-sklep-130116) |
Adsense pod sklep - dbnszk - 06-03-2016 18:57 Panowie i panie, Mam problem ponieważ od dłuższego czasu adsense nie chce mi akceptować mojej strony.. na początku miałem subdomene ale zakupiłem normalną domene i podpiąłem pod sklep.. ale nie chcą jej przyjąć co moge zrobić żeby tak nie było.. mam spore obroty na stronie.. może znacie coś dobrego, wypłacalnego co może zastąpić adsense? RE: Adsense pod sklep - surfer0700 - 06-03-2016 18:58 Z jakiego powodu AdSense nie chce Ci zaakceptować strony? RE: Adsense pod sklep - dbnszk - 06-03-2016 19:02 Wcześniej po prostu nie chcieli akceptować, bo subdomena.. A teraz żadnego odzewu.. nie mam pojęcia.. PS. Jeżeli Klienci wchodzą przez subdomene to ruch bedzie też się liczył na zwykłej domenie? RE: Adsense pod sklep - dbnszk - 08-03-2016 23:47 F5 ... Otrzymałem wiadomość od Google oto i ona... Cytat:W powitalnym e-mailu wspomnieliśmy, że sprawdzimy po raz drugi Twoje zgłoszenie do programu AdSense, kiedy kod AdSense zostanie umieszczony w witrynach. W rezultacie tego sprawdzania Twoje konto zostało odrzucone z powodu następujących naruszeń: Da rade coś zaradzić? ![]() SILNIK sklepu który posiadam to SOTE RE: Adsense pod sklep - PanCaro - 10-03-2016 04:05 Przecież jasno napisali co musisz poprawić. Standardowy problem ludzi, którzy chcą zarobić $$$ a nie umieją czytać i DZIAŁAĆ. Popraw to i zaakceptują... |