FanPage a anonimowość - parę pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FanPage a anonimowość - parę pytań (/Temat-FanPage-a-anonimowosc-pare-pytan-130093) |
FanPage a anonimowość - parę pytań - VanAnubis - 06-03-2016 14:00 Welkome, Mam parę banalnych pytań o FanPage'a na Facebook'u. ( FanPage dalej zwany FP, Facebook dalej zwany FB ) 1. Czy mogę założyć FP nie mając osobistego / prywatnego profilu na FB? Jeżeli potrzebny jest prywatny profil, by założyć FP: 2. Czy po założeniu FP, gdziekolwiek będzie publicznie odnotowane na moim prywatnym profilu, że takowy FP założyłem i posiadam? 3. Czy FP jest zupełnie odizolowany od prywatnego profilu (takie jakby dwa rózne konta) i nie są one w żaden sposób połączone, żeby nikt (oprócz samej administracji FB) nie wiedział że mój prywatny profil jest połączony z FP tak samo jak i FP z moim profilem? Jeżeli nie potrzebne jest prywatne konto FB, by założyć FP: 4. Lepiej zakładać FP po przez moje prywatne konto, czy bez konta? Jakie są argumenty "za" i jakie "przeciw"? Best Regards RE: FanPage a anonimowość - parę pytań - MilanFan - 06-03-2016 14:05 1. Już nie, aczkolwiek posiadam 4 FP, którymi można zarządzać bez konta. 2. Nie. 3. Tak. RE: FanPage a anonimowość - parę pytań - VanAnubis - 06-03-2016 14:13 (06-03-2016 14:05)MilanFan napisał(a): 1. Już nie, aczkolwiek posiadam 4 FP, którymi można zarządzać bez konta. Dzięki wielkie za szybką odpowiedź Masz może jakieś dodatkowe porady przy zakładaniu FP? RE: FanPage a anonimowość - parę pytań - MilanFan - 06-03-2016 14:23 Do samego zakładania raczej nie, ale później, gdy już założysz FP, warto przypisać do niego przynajmniej 2 konta admina. Gdy na jedno dostaniesz bana, z drugiego dodajesz kolejne konto i tak dalej... RE: FanPage a anonimowość - parę pytań - VanAnubis - 06-03-2016 14:32 (06-03-2016 14:23)MilanFan napisał(a): Do samego zakładania raczej nie, ale później, gdy już założysz FP, warto przypisać do niego przynajmniej 2 konta admina. Gdy na jedno dostaniesz bana, z drugiego dodajesz kolejne konto i tak dalej... Pomysłowe, ale ja będę zakładał FP po przez moje prywatne konto, zatem nawet jak dostanę weryfikację to i tak ją z sukcesem zakończe Z ciekowści spytam czy jeżeli chciałbym robić tak jak opisałeś to powyżej (2 konta admina) i jeżeli będą to fake'owe konta to muszę posiadać na nich znajomych i zdjęcia? Bo jeżeli nie będą mi one potrzebne do niczego (oprócz administracji FP) to po co narażać się na weryfikację? RE: FanPage a anonimowość - parę pytań - MilanFan - 06-03-2016 16:57 Nie musisz posiadać znajomych i zdjęć. RE: FanPage a anonimowość - parę pytań - VanAnubis - 06-03-2016 17:11 (06-03-2016 16:57)MilanFan napisał(a): Nie musisz posiadać znajomych i zdjęć. Ponownie dziękuje za Twoje zaangażowanie i pomoc TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ. FanPage a anonimowość - parę pytań - Artinesse - 03-03-2018 13:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |