[Szukam] Bota który wczytuje grupy z konta nafb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: [Szukam] Bota który wczytuje grupy z konta nafb (/Temat-Szukam-Bota-ktory-wczytuje-grupy-z-konta-nafb-130026) |
[Szukam] Bota który wczytuje grupy z konta nafb - KenkyushaKamil - 04-03-2016 12:46 Witam szukam programu który po zalogowaniu na konto A wczytuje ID grup z tego konta. Najlepiej bezpłatny może i być płatny ważne aby działał, bo brakuje mi tylko niego do układanki Nagroda bardzo duży bardzo seksowny i jakże wolnościowy reput. RE: [Szukam] Bota który wczytuje grupy z konta nafb - ClassAxion - 04-03-2016 12:51 Musi być program czy może być skrypt? RE: [Szukam] Bota który wczytuje grupy z konta nafb - michas2211 - 05-03-2016 03:17 Ja się dołączam i może być skrypt RE: [Szukam] Bota który wczytuje grupy z konta nafb - TechByte - 05-03-2016 10:23 Mam taki program, platny 50zł który ma dodatkowa funkcje zapraszania do grup z konta głownego. Pisz PW RE: [Szukam] Bota który wczytuje grupy z konta nafb - KenkyushaKamil - 05-03-2016 22:48 Znalazłem już TB taka mała uwaga ode mnie. Masz program który służy głównie do zapraszania kont z matki, a jego dodatkową funkcją jest wyciąganie grup. Czemu tak jest ? w innym darmowym programie jest funkcja do wyciagania grup. Dziękuje za pomoc każdemu dam reputa i temat można zamknąć |