![]() |
Strona w budowie co o tym myślicie? www.click4bits.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strona w budowie co o tym myślicie? www.click4bits.com (/Temat-Strona-w-budowie-co-o-tym-myslicie-www-click4bits-com-129972) |
Strona w budowie co o tym myślicie? www.click4bits.com - karolsongo - 02-03-2016 20:56 Witam Zaczełem niedawno tworzyć swoją pierwszą strone ![]() Jestem zielony jeśli chodzi o tworzenie stron także uczę się wszystkiego pracując przy tej stronie heh Powoli mi to idzie np. największy problem jaki miałem to jak wyśrodkowac tekst albo jak zmienic kolor tekstu heh i trochę czasu spędziłem w google zeby do tego dojść ![]() Jak narazie zrobiłem stronę główną oraz jedną podstronę i chciałbym się zapytac co o niej sądzicie zanim zaczne tworzyć dalej. A więc tak zarabiac na tej stronie chciałbym w następujący sposób: 1.będe wyszukiwał najlepsze krany btc i tworzył zoptymalizowane listy w celu najefektywniejszego zbierania satoshi ![]() to jest własnie pierwsza podstrona którą zrobiłem ![]() ![]() 2.Będe pisał jak wybieram programy w które inwestuję oraz robił ich review (czyli równiez tutaj zarobek z refów) 3. Oraz ostatni sposób zarobku z tej strony to reklamy, mam zamiar wstawić kilka ale narazie jeszcze nie wiem jak także jeszcze nie ma ![]() Moja strona to http://www.click4bits.com Pozdrawiam Karolsongo RE: Strona w budowie co o tym myślicie? www.click4bits.com - dzemba - 03-03-2016 13:11 Kolory są jakieś takie za pstrokate, a poza tym wybierz może inne czcionki. Ale na pierwszy rzut oka jest nieźle. RE: Strona w budowie co o tym myślicie? www.click4bits.com - karolsongo - 03-03-2016 18:17 No tak z tymi kolorami masz racjé ![]() Myslalem ze jak dodam troche kolorów to będzie bardziej czytelnie ale chyba przesadziłem Jeśli choidzi o czcionke to chodzi ci żeby inne sekcje były innymi czcionkami czy ogólnie ta czcionka sie niepodoba? Strona w budowie co o tym myślicie? www.click4bits.com - Hybrid1990 - 16-04-2019 18:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |