![]() |
DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy (/Temat-DC1-Nie-wywiazanie-sie-z-reklamy-129920) Strony: 1 2 |
DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - Narutek - 01-03-2016 23:39 Kupiłem tutaj reklamę , widząc po zapewnieniach sprzedającego jego fanpage mają masakryczną popularność i aktywność. Ba jeszcze najlepszy target akurat pasujący do mojego fanpage. Żadne suby , żadne naciąganie zwykły fanpage o forum RPG w klimatach anime/ecchi. Link do tej super/ hiper / zawalonej screenami potwierdzającymi tą mega super hiper oglądalność i aktywność fanpage oferty. http://zarabiam.com/Temat-SPRZEDAM-Reklama-na-3-FANPAGE-ach-GIGANTYCZNA-AKTYWNOSC-129449 Płatność? 10 zł . Kilka screenów z rozmowy na gg Po ostatnim screenie można zauważyć iż reklama już poszła. Godzina 20-21 na taką się umawiałem. Oto zaś efekty reklamy. Statystyki Godzina 23:40 1 Marca 2016 roku 2 Lajki są moich znajomych. Wnioski? Nie polecam ponieważ to czysty scam jest. Jeśli admin/moderator poprosi o linka do fanpage to mu go udostępnię włącznie ze wszystkimi statystykami. Jestem w 100 % pewny ,że chociaż kilka osób by lajknęło ze względu iż w ofercie zaznaczony był wyraźnie target Cytat:Tematyka wszystkich stron to gimb, cytaty, filmiki, miłość itd. Największa grupa fanów to nastolatki, kobiety w wieku 13-17. Potwierdzeń w postaci wstawienia ich na fanpage nie dostałem , jak również ani jednego lajka z tej super hiper ultra wspaniałej reklamy również. Zdecydowanie nie polecam , choć nie straciłem wiele ale mimo wszystko 10 zł na ziemi nie leży. RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - ScroX - 02-03-2016 00:06 @[DC1] Czas na twoją wersję wydarzeń ![]() z tego co widziałem @[paweuq] też miał podobne zastrzeżenia do DC1 więc warto oznaczyć ![]() RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - Bordo - 02-03-2016 00:28 subuję, bo pewnie będzie śmiesznie ![]() ja kupiłem na allegro reklamę, gdzie w ciągu tygodnia posty miały "7 milionów zasięgu". wpadło ze 35 lajków ![]() RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - swobi - 02-03-2016 07:16 Ja to samo miałem kupiłem reklamę zapłaciłem i gość napisał że wstawił nie przedstawił żadnych dowodów że posty zostały wstawione tłumaczył się tym że jak poda mi link to usuną mu fanpage normalnie śmiech na sali ![]() ![]() RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - Robaczek12 - 02-03-2016 08:10 DC1 lepiej oddaj im hajs a nie kur.. sie zachowujesz jak pi.. bez honoru nic nie załatwiles wszystko na opier... już są 4 osoby a mi sie wydaje ze będzie więcej 30 reklam hahaha chyba w snach twoich. DC1 mam nadzieje ze długo tutaj nie będziesz cwaniaczku RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - paweuq - 02-03-2016 08:43 U mnie w podobny sposób to przebiegło, mówiłem mu zeby udostępnil o 19 a on udostepnił o 15 pod pretekstem ze nie było ze mna kontaktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - mikuss - 02-03-2016 08:56 (02-03-2016 08:43)paweuq napisał(a): a pózniej sprzedawał poradnik @[paweuq] Zgłoś administracji szkodnika przynajmniej bana dostanie jeśli nie zwróci pieniędzy. Załóż temat screen podaj, szkodniki się tępi ![]() RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - Bordo - 02-03-2016 10:56 Z serii "co mysle o...": tania reklama [dla swojego fp (to przyklad)]? Wyobraźcie sobie, że osoba majaca duzo fp oferujaca nam reklame z duzymi zasiegami, to szczęka pełna zębów u przedszkolaka. Juz? Widzicie to? Zdarza się, że czasem jeden ząb ma pruchnice i jesli nie jest leczony, to wypada czy zostaje wyrwany. Dziecko wtedy czesto wklada go pod poduszke liczac, ze nastepnego dnia znajdzie zamiast zeba jakies drobniaki. Pytanie dla blyskotliwych: czym jest taki zab z pruchnica? ![]() omg, wtf i just did? RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - Narutek - 02-03-2016 14:18 Znając życie wszystkich zwyzywa i zakończy się to banem , kasy pewnie nie odzyskamy bo już pewnie poszła na lizaki albo na gumy papieroski. RE: DC1 - Nie wywiązanie się z reklamy - surfer0700 - 02-03-2016 14:26 @[DC1] czekamy na wyjaśnienia. Ostatnia wizyta: Dzisiaj 10:37 . |