[Zamknięty]Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ (/Temat-Zamkniety-Odliczanie-do-kolejnej-mozliwosci-zdobywania-LFE-12980) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - MotorniczyTramwaju - 03-09-2010 16:47 Witam, czekając na możliwość zdobycia LFE$ wpadłem na pomysł, aby wprowadzić zegar, który odliczałby czas do kolejnej szansy zdobycia LFE$. Myślę, że ułatwiłoby to zdobywanie LFE$ wielu użytkownikom. Jeśli oczywiście da się coś takiego na forum zrobić... Pozdro RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - Kicha - 03-09-2010 16:49 Juz bylo wiele razy, szukaj I bylo ze jak ktos ma taki licznik to niech da bo taki skrypt latwy nie jest. RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - Dominator - 03-09-2010 16:50 Jest to genialny pomysł !!! Jestem na TAK !!! RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - haggard - 03-09-2010 16:51 Było minimum 2 razy. RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - Kicha - 03-09-2010 17:14 Ja bym na przyszlosc w takich tematach zrobil wzor: albo np. podsylanie linku czy cos do skryptu bo sam pomysl duzo nie daje, a czasem ciezko znaleźć jakiś kod potrzebny. RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - MotorniczyTramwaju - 03-09-2010 17:20 Rozumiem, już wiele takich pomysłów wymierało przez potrzebne skrypty :/ RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - BartuS - 03-09-2010 18:09 Znalazłem na userscripts.org ;] Kod: // ==UserScript== http://userscripts.org/scripts/show/34412 RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - Yanke$ - 03-09-2010 18:56 Już było mnóstwo takich sugestii, Banan w końcu napisał, że próbował takie coś zrobić, ale mógłby zrobić tylko ogólne odliczanie pięciu godzin (np. od dwunastej do siedemnastej) a odliczanie dla jednego użytkownika jest niemożliwe, więc temat odpada RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - kreatywny - 03-09-2010 19:06 Nom zapewne to trudne dla kazdego zrobić cos takiego aczkolwiek byłoby idealne;D jak ktoś miałby jakiekolwiek pomysły jak to zrobic mówcie od razu RE: Odliczanie do kolejnej możliwości zdobywania LFE$ - Kicha - 03-09-2010 19:19 Bartuś to jest do GreaseMonkey a na forum potrzebne są skrypty pod myBB wiec to nie to xD. Pewnie php ale ja tam sie nie znam na tym. Slownie to latwo to przedstawic jak to ma wygladac. |