![]() |
CSGODouble $wagBot [Gwarantowany profit] [Małe ryzyko] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: CSGODouble $wagBot [Gwarantowany profit] [Małe ryzyko] (/Temat-CSGODouble-wagBot-Gwarantowany-profit-Male-ryzyko-129780) |
CSGODouble $wagBot [Gwarantowany profit] [Małe ryzyko] - Soylent - 28-02-2016 14:30 Tutaj bocik ode mnie. Zapytacie jak działa i czym różni się od tych już wam znanych: 1. Bot betuje 1/2/3/4/5/... (jest to w pełni konfigurowalne) razy na ten sam kolor. Sugeruję ustawić to na 3 - małe ryzyko i duży zysk. 2. Bot zaczyna obstawiać od 30 coinsów (To też jest konfigurowalne, możesz ustawić nawet 1 ![]() 3. Bot obstawia czarne kiedy jest tzw. "train" czerwonych i na odwrót. Ale kiedy bot przegra podwaja bet. Uważaj jak wysoki ustawiasz początkowy bet. 4. Bot wysyla 15% z Waszych wygranych do mnie. Uważam, że jest to uczciwa cena, gdyż udostępniam go publicznie, za darmo. Aby zmienić wartości obstawiania zmień rowToBet=2,coinsToBet2=30 Profity: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Instalacja:
RE: CSGODouble $wagBot [Gwarantowany profit] [Małe ryzyko] - browsky - 29-02-2016 22:52 Odpiszesz na pw? Nie działa mi ten bot. RE: CSGODouble $wagBot [Gwarantowany profit] [Małe ryzyko] - spaltooln - 02-03-2016 11:06 Predzej czy pozniej i tak przegracie wszystko korzystajac z botow stawiajacych na dany kolor oraz grajac progresja. Co powiesz na train 17 redow pod rzad? ![]() RE: CSGODouble $wagBot [Gwarantowany profit] [Małe ryzyko] - palma111 - 08-03-2016 14:32 Uważam, że nie powinno się udostępniać takich programów. Ten system nie działa! Przynajmniej nie w wirtualnym kasynie... |