![]() |
Dziennik mfc - forex - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik mfc - forex (/Temat-Dziennik-mfc-forex-129749) |
Dziennik mfc - forex - moneyforcompany - 27-02-2016 22:06 Czołem Forumowicze, jestem na forum od dawna ale tyko jako obserwator. Szukałem swojej drogi przemierzając różne tematy na forum: buxy, premium SMS, programy partnerskie. Nic mi nie wychodziło mimo poradników, chęci i intensywnych działań. Postanowiłem zacząć swoją przygodę z forexem. Zapisałem się na kursy, miesiące szkoleń, książek i gry na rachunku demo. Metodą prób i błędów wybrałem kilka swoich autorskich strategii i zaczynam działać. Wpłaciłem na konto realne 100 zł i zacząłem inwestować. W tym dzienniku będę przedstawiał swoje postępy i skuteczność wybranych strategii. Dodatkowo, jak osiągnę poziom konta równy 1000 zł, w każdy piątek będę inwestować na cele charytatywne - niech inni też coś mają z moich działań ![]() A teraz do rzeczy: dane będę update'ował raczej tygodniowo, zresztą zobaczymy jak wyjdzie. Na ten moment dane z ostatniego tygodnia. Tak jak mówiłem, zainwestowałem 100zł. Zysk w tym tygodniu to 58,64zł. Życzę wszystkim forumowiczom wysokich zarobków....... i sobie też. Raz jeszcze pozdrawiam ![]() Załączam też screen z mojego konta forex ![]() ![]() Update: cel na najbliższy tydzień: 100zł ![]() RE: Dziennik mfc - forex - maszhajs - 02-03-2016 02:05 Jestem ciekaw efektów, Pozdrawiam ![]() RE: Dziennik mfc - forex - moneyforcompany - 06-03-2016 18:15 No cóż, ubiegły tydzień był bardzo słaby pod względem zarobku. Saldo konta spadło z 158zł do 62zł.... jednak ze względu na naukę to nie był stracony czas ![]() Wprowadzam zmiany do swoich strategii, wyrzucam co uważam za złe i z optymizmem oczekuję na kolejny tydzień ![]() Pozdrawiam wszystkich i powodzenia ![]() Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka RE: Dziennik mfc - forex - Pan Inwestor - 06-03-2016 22:40 Czołem! Forex to nie jest łatwy kawałek chleba ale fajnie, że w końcu pojawiła się osoba, która postanowiła założyć dziennik pod ten cel. Mówisz, że byłeś na kursach, przeczytałeś sporo książek i publikacji ale popełniasz jeden z podstawowych błędów wg mnie jakim jest obranie sobie celu pomnożenia 100 zł do 1000 zł (10x). Osiągnąć taki wynik w krótkim czasie to rzecz nie należąca do najłatwiejszych. Nie znam Cię ale wielu graczy nie jest w stanie trzymać się swoich założeń i grać założonymi wcześniej zasadami. Powiem Ci jak ja gram: wpłacone mam na platformę 13.000 złotych z czego nie mam założonego celu aby pomnożyć to 10x. Po prostu to co zarobię w dany dzień, to wypłacam na bieżąco lub przesuwam na pulę wypłat. Czasem robię sobie bufor zabezpieczający w postaci kilku procent, przez co depozyt jest w miarę bezpieczny a reszta leci z powrotem na konto. Ponadto nie gram nigdy w poniedziałki i piątki. Wg mnie to dni, gdzie dzieje się za wiele na giełdach i ciężko przewidzieć niektóre sytuacje. Ot to kilka moich zasad - może z nich skorzystasz ;-) Ps. Na jakich parach grasz? Masz jedną czy skaczesz po rynkach? A na koniec nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia i będę obserwował temat. RE: Dziennik mfc - forex - full2000 - 08-03-2016 15:11 UUU... forex. No to grubo ![]() Powodzenia ! RE: Dziennik mfc - forex - moneyforcompany - 08-03-2016 15:37 (06-03-2016 22:40)Pan Inwestor napisał(a): Czołem!Na wstępie dziękuję za ważne wskazówki ![]() Na ten moment gram na dwóch parach EURUSD i EURJPY. Docelowo będę chciał się skupić tylko na DE30 ale potrzebny jest większy kapitał więc dopiero jak uzbieram ![]() Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka RE: Dziennik mfc - forex - lucass9600 - 08-03-2016 17:23 powodzenia! Ogólnie osoby ,które chcą się szkolić edukować i zdobywać coraz więcej bezcennej wiedzy szanuję ![]() ![]() |