potwierdzenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: potwierdzenia (/Temat-potwierdzenia-1295) |
potwierdzenia - rubik - 30-01-2010 23:00 nie musicie się martwić, że nie dostaliście potwierdzeń na ostatnim restocku też nie od razu dochodziły, dojdą na pewno co do punktów: tak jak ostatnio, odjęło, a potem znów dodało ;/ co do tego nie jestem pewien, ale to pewnie na oszustów którzy chcieli za 200 ptz kupić 3 PSP xD Nie martwcie się o to że dodali / wróciły Wam punkty !!! tak było i ostatnio wszystkie info mają w bazie nie przejmujcie się będzie spoko tak było i ostatnio i ludzie się martwili [edit] ile mam czekać na potwierdzenie ?? od Lockerz <[email protected]> do *****@gmail.com data 5 stycznia 2010 04:56 temat Your PTZ Place Order Has Been Approved wysłana przez bounce.exacttarget.com przy założeniu xD że restock był 31grudzień / 1 styczeń, potwierdzenie szło / dojdzie za ok. 5 dni piszę te info na podstawie ubiegłego restocku, w tym cóś się może zmienić pomogłem ?? może plusik kliknij w obrazek niżej RE: potwierdzenia - Zythus - 31-01-2010 07:21 Aha, dzięki Poczekamy, zobaczymy Ja już myślę o lutowym restocku :] potwierdzenia - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |