Motivational diary - by vPLN.dll - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Motivational diary - by vPLN.dll (/Temat-Motivational-diary-by-vPLN-dll-129443) |
Motivational diary - by vPLN.dll - vPLN.dll - 21-02-2016 22:16 Na samym wstępie chciałbym zaznaczyć, że poza tytułem w moim dzienniku nie pojawi się nic więcej mądrego po angielsku, ponieważ jestem człowiekiem bez wyobraźni. Hmm... Zacznę może od tego, że zarabianiem przez internet (o ile można to tak nazwać) W mojej "internetowej karierze" bywały okresy lepsze i gorsze, zawsze miałem wiele pomysłów na biznes, lecz zawsze brakowało mi zapału do pracy i motywacji do działania. Teraz to się zmieniło. Co jest tego przyczyną? O tym poniżej O mnie Postanowiłem, że przedstawię się jako X. (uważam, że imiona i inne dane osobiste są zbędne), jesienią skończę 20 lat a w maju piszę maturę(uczę się w technikum). Co będzie zawierał mój dziennik? [1]Jedną z głównych rzeczy, które będę opisywał w moim dzienniku to zadania i cele jakie ustalę sobie na dany dzień. [2]Podsumowanie dnia (zarobki,wykonanie i nie wykonane zadania i założone cele). [3]Co do danej pory, od momentu założenia udało mi się osiągnąć. Na czym będę zarabiał, na czym będę się skupiał i co opisywał? [1]Subskrypcje sms a dokładnie Leadmore.pl (jestem tam przeniesiony z freebiza i nie narzekam) i aktualnie zarabiam na spamie, lecz chcę założyć własną stronę pod program. W przyszłości planuję zarabianie na kredytach,pożyczkach,kontach bankowych jak i grach mmo, lecz na chwilę obecną skupiam się wyłącznie na "subach". [2]Z racji, że wakacje tuż tuż a nie jestem zachwycony ze swojego wyglądu postanowiłem wziąć się za siebie co również będę opisywał w tym dzienniku, oraz co zrobiłem by poprawić swoją sylwetkę. Od marca wracam na siłownię, dlaczego dopiero? Pisząc ten post jestem poza swoim domem aż do końca lutego a do najbliższej siłowni mam 40km. [3]Trzecią rzeczą na jakiej się skupię to zadania maturalne z matematyki. Niestety próbne matury poszły mi nie do końca ciekawie, a że do egzaminu pozostało 72 dni! postanowiłem, że codziennie będę rozwiązywał około 10 zadań otwartych ze zbiorów zadań i arkuszy maturalnych. Chciałem już pisać podsumowanie posta lecz zapomniałem o celach jakie sobie postawiłem Cele? Wygenerowanie stałego dochodu pasywnego. Nauka pozycjonowania stron i ich optymalizacji. Redukcja tkanki tłuszczowej i przyrost masy mięśniowej (fotka z przed i po dopiero 1 lipca). Zdanie całego egzaminu maturalnego wraz z przedmiotem rozszerzonym jaki sobie wybrałem Na co zbieram pieniądze? *Na swoje pierwsze auto (Audo a3 8L 1.8t (150/180)km bez quattro. *Na nowy telefon bo obecny jest w opłakanym stanie (fotkę wrzucę jak dorwę coś co robi w miarę przystępne dla oka zdjęcia. *Na sierpniowy wyjazd w góry z dziewczyną i znajomymi. *Studia? Tutaj jeszcze nie wiem jak się potoczy moja przygoda z maturą Dziennik zaczynam pisać dzisiaj, by już od jutrzejszego poniedziałku wystartować. Z racji, że jest godzina 22 a ja w ciągu ostatnich 2 dni spałem tylko 4h za wszystkie błędy ortograficzne i językowe serdecznie przepraszam Na sam koniec coś do odsłuchu przy czytaniu moich wypocin
Miłego czytania! RE: Motivational diary - by vPLN.dll - Miedziany - 21-02-2016 22:24 Już na początku dziennik mi się spodobał i będę tu zaglądał! Powodzenia! RE: Motivational diary - by vPLN.dll - vPLN.dll - 22-02-2016 09:56 #Dzien1
Pisząc ten post jestem jeszcze lekko zaspany, pomimo tego że zasnąłem zaraz po napisaniu dziennika jednak jeszcze się nie rozbudziłem. Plan na dziś? Przetrwać. :/ ...Żartowałem. Tak naprawdę to zaraz uciekam robić cardio, zjem śniadanie i wezmę się za zadania z matmy. Co do strony to zadania takie ogólne, bo muszę wykupić domenę(lecz najpierw zastanowić się nad nazwą), podpiąć ją pod wordpressa, wgrać szablon, stworzyć logo, skonfigurować wtyczki jak też i zabezpieczyć samego bloga, dodam kategorie, potworzę strony i menu. Postanowiłem sobie również, że napiszę też generator tagów pod filmy(tak tym się będę zajmować), poszukam lub napiszę własną wtyczkę do komentowania wpisów na blogu. Jak też i postaram się jak najbardziej uwierzytelnić moją stronę może embed player ze znanego serwisu z filmami, jakiś like box. Wszystko wyjdzie w praniu. Miłego dnia! RE: Motivational diary - by vPLN.dll - Dragonoss - 22-02-2016 21:49 czekamy na następne wpisy RE: Motivational diary - by vPLN.dll - Kryminalista - 22-02-2016 22:05 Czekam czekam,wszystko jasno wymienione ,cele ,opis twojego dnia. Nic tylko powodzenia moge życzyć ! RE: Motivational diary - by vPLN.dll - full2000 - 22-02-2016 22:27 P0w0dz3nI4 ! Motivational diary - by vPLN.dll - MaLiN - 27-07-2016 06:51 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |