Adsense kilka pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Adsense kilka pytań (/Temat-Adsense-kilka-pytan-129315) |
Adsense kilka pytań - Chada - 19-02-2016 17:51 Witam, Mam kilka pytań: - Ile można mieć najwięcej reklam z adsense? czy jest to jakos ograniczone? Jeśli strona ma dużo podstron. Jeśli jest jakieś ograniczenie to czy jeśli strona jest z opcją ciągłego zjeżdżania w dół zamiast zmieniarki stron - to czy może być jakiś problem z tym? RE: Adsense kilka pytań - PanCaro - 19-02-2016 18:02 (19-02-2016 17:51)Chada napisał(a): - Ile można mieć najwięcej reklam z adsense? czy jest to jakos ograniczone? Jeśli strona ma dużo podstron.Aktualnie na każdej stronie AdSense wydawcy mogą umieścić: maks. trzy jednostki AdSense dla treści, maks. trzy jednostki linków, maks. dwa pola wyszukiwania. Google boli? (19-02-2016 17:51)Chada napisał(a): z opcją ciągłego zjeżdżania w dół zamiast zmieniarki stron - to czy może być jakiś problem z tym? Nie rozumiem. Podaj przykład. RE: Adsense kilka pytań - Chada - 19-02-2016 18:06 No ale np. jeśli ktoś ma strone z artykułami i ma tych artykułów 100 to może w każdej podstronie-artykule dodać ile reklam? Dajmy na to że mam tak jak na facebooku tablica, ciągle zjeżdza zamiast stron 1,2,3,. RE: Adsense kilka pytań - PanCaro - 19-02-2016 18:11 Chodzi Ci o pojawiające się artykuły po przewinięciu strony? To co wyżej napisałem. Najlepiej zmień układ. Albo podaj linka bo nie wiem pewny czy o tym samym myślimy. RE: Adsense kilka pytań - Chada - 19-02-2016 18:26 Artykuły to inna sprawa - 1 artykuł - 1 podstrona - ile reklam? RE: Adsense kilka pytań - PanCaro - 19-02-2016 18:27 Tyle ile podałem powyżej. Nie przepychaj strony reklamami BO TO NIE DA CI WIĘKSZEGO zarobku. Skup się na optymalizacji. PS. Żebram o +1 2 |