![]() |
Szukam pracy w internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam pracy w internecie (/Temat-Szukam-pracy-w-internecie-129276) Strony: 1 2 |
Szukam pracy w internecie - Bart89 - 19-02-2016 02:04 Witam, szukam pracy w internecie. Chcialbym zaczac zarabiac pieniadze w internecie. Nie pracuje, mam duzo wolnego czasu i moge caly dzien poswiecic na prace. Szukam kogos kto mi pomoze na poczatku poniewaz nie znam nikogo kto zarabia w internecie, jestem chetny rowniez na jakakolwiek wspolprace i nauke. Pozdrawiam RE: Szukam pracy w internecie - TheMe - 19-02-2016 06:51 http://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279 Polecam zajrzeć do tego działu i poszukać poradników ze słowe 'pierwsze pieniądze' itp. Jeśli jesteś ambitny możesz zacząć ze skracaniem czy sub-sms, jednak do powodzenia jest długa droga... A co do mentora to mogę Ci polecić mysc'a - po opiniach forumowiczów jak i znajomego. RE: Szukam pracy w internecie - xxmisioxxx - 19-02-2016 11:48 Zależy czy interesuje cie inwestycja czy chcesz zaczynać od zera. Jeśli inwestycja to bardzo polecam Trafficmonsoon, dobrze działa i wypłaca :) zainteresowany? napisz do mnie chętnie pomogę :) Moim zdaniem nie ma sensu zaczynać z niczym, ponieważ są to znikome zarobki i po prostu szybko się odechciewa takiej zabawy. Nie ma się co oszukiwać - nic za darmo nie zarobimy (przynajmniej żadnych sensownych pieniędzy) Trzeba coś od siebie dać żeby dostać w zamian :). Pozdrawiam RE: Szukam pracy w internecie - mikuss - 19-02-2016 12:07 (19-02-2016 11:48)xxmisioxxx napisał(a): Zależy czy interesuje cie inwestycja czy chcesz zaczynać od zera. Jeśli inwestycja to bardzo polecam Trafficmonsoon, dobrze działa i wypłaca Nie ma to jak nowy lider naganiacz który poleca trupa w trumnie. Tm to już nie jest hyip w który warto wpłacać jakiekolwiek pieniądze! RE: Szukam pracy w internecie - xxmisioxxx - 19-02-2016 12:22 Kolejny "dobrze poinformowany" ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Szukam pracy w internecie - Kleju93 - 19-02-2016 12:24 (19-02-2016 11:48)xxmisioxxx napisał(a): Zależy czy interesuje cie inwestycja czy chcesz zaczynać od zera. Jeśli inwestycja to bardzo polecam Trafficmonsoon, dobrze działa i wypłaca Za promowanie SCAMów powinien być ban tutaj na forum. RE: Szukam pracy w internecie - mikuss - 19-02-2016 12:27 ![]() człowieku zanim zaczniesz naganiać ludzi do straty w trupie to posiadaj wiedzę. Twój bożyszcz oszust karolek robi to samo co w AHP - do max 2 miesięcy nie będzie śladu po karolku i pieniądzach i tm płacić nie będzie, a może się zawinięcie stać znacznie szybciej RE: Szukam pracy w internecie - xxmisioxxx - 19-02-2016 12:27 Udowodnij mi że to jest SCAM ![]() ![]() RE: Szukam pracy w internecie - xxmisioxxx - 19-02-2016 12:30 Zabawne jak mówią to ludzie którzy zapewne się nawet nie zarejestrowali i nie widzieli jak to działa xD RE: Szukam pracy w internecie - mysc - 19-02-2016 12:32 (19-02-2016 12:27)xxmisioxxx napisał(a): Udowodnij mi że to jest SCAM Może jeszcze nie jest, ale na 100% będzie ![]() |