![]() |
Trochę drobnych na sejfiku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Trochę drobnych na sejfiku (/Temat-Troche-drobnych-na-sejfiku-129269) |
Trochę drobnych na sejfiku - maxiu170 - 18-02-2016 22:25 Tak jak w temacie, mam trochę kaski na sejfiku i nie mam pomysłu jak to wykorzystać i ewentualnie pomnożyć ? Kiedy zlecę wypłatę "obetnę sobie 20%" a ja wolę poczekać i dostać całą kwotę.. Promujecie coś ? Macie jakieś patenty ? RE: Trochę drobnych na sejfiku - MrocznyKILL - 18-02-2016 22:32 Wykup reklamę PTP serwisu ImperiumReklamy (jeśli nie masz tam konta daj znać na PW będzie mi bardzo miło jeśli skorzystasz z mojego refa). Nie dość że ominiesz prowizję to w dodatku pomnożysz kwotę co prawda na zejście kampanii trzeba będzie chwilę poczekać w zależności jak dużo masz do przetransferowania ale warto ponieważ to aktualnie najlepsza opcja na ominięcie prowizji sejfika. RE: Trochę drobnych na sejfiku - full2000 - 06-03-2016 13:54 Najprościej - wydaj na reklamę czegoś co już przynosi Ci zarobek. Ja tak robię ![]() RE: Trochę drobnych na sejfiku - Dzipsiok87 - 12-03-2016 10:32 Dokładnie jak kolega napisał pieniądze są po to żeby je dobrze wykorzystać i pomnożyć a to właśnie daje reklama. Zastanów się tylko co chcesz reklamować jeżeli sejfik to nie ma problemu ![]() |