Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Promocja na Facebooku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Promocja na Facebooku (/Temat-Promocja-na-Facebooku-129231)

Promocja na Facebooku - YakoobHC - 18-02-2016 15:11

Czy miał ktoś problem z wyświetlaniem płatnych reklam na fb? Chodzi mi o to, że pomimo zatwierdzenia reklamy, budżet wcale nie spada, a i odbiorców nie przybywa.

RE: Promocja na Facebooku - hipciolot - 18-02-2016 15:29

Miałem tak kiedyś, zależy jeszcze kiedy ruszyłeś z kampanią reklamową na fejsie. U mnie np dopiero po 2 dniach ruszyła, nie wiem dlaczego. Na drugim fp w chwili ruszyła. Loteria Tongue

RE: Promocja na Facebooku - NarutoGamePL - 18-02-2016 15:31

a sprawdzałeś daty albo zakres odbiorców?

RE: Promocja na Facebooku - YakoobHC - 18-02-2016 15:49

@NarutoGamePL po jakim kątem ? Bo nie do końca rozumiem co mam w nich sprawdzić.

EDIT: Bo ogólnie to od dobrych kilku dni (od soboty) wszystko śmigało jak należy, tylko dzisiaj coś się stało i w żaden sposób nie chcą reklamy ruszyć.

RE: Promocja na Facebooku - DziubaS - 18-02-2016 19:00

Też tak miałem. Poczekaj lub dawaj nową reklamę sprawdzone.

RE: Promocja na Facebooku - YakoobHC - 19-02-2016 16:51

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Big Grin Najlepsze jest to, że założyłem nowe konto na fb, nowego paypala wszystko nowe, usiadłem do innego ip próbuje ponownie i 1 z reklam działała przez jakieś 3 minuty po czym dalej to samo.