Pomysł na stronę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pomysł na stronę (/Temat-Pomysl-na-strone-129198) |
Pomysł na stronę - freestyper - 17-02-2016 19:14 Witam Cały czas zastanawiam się nad stworzeniem strony internetowej która miała by szanse zaistniec w sieci. Jednak cały czas myślę co by to mogło być. Nie chce powielać czegoś co już jest bo to sensu nie ma... moze macie jakies ciekawe pomysly . Zapraszam do luźnej dyskusji pozdrawiam RE: Pomysł na stronę - malpa2 - 17-02-2016 19:20 Hehe tez o tym mysle Jak chcesz podaj na priv swoje gg, to pogadamy i może coś ciekawego wymyślimy RE: Pomysł na stronę - erner - 17-02-2016 19:50 Zawsze możecie znaleźć jakąś niszową tematyke którą przydałoby się rozwinąć bo jest hmmm... przydatna? Musicie stwierdzić czego potrzeba ludziom a czego brakuje. Czym byłaby zainteresowana znaczna większość. Może łatwiej jest rozwinąć coś (co już jest) dla ludzi (grupy docelowej) do których dotarcie jest dla Was łatwiejsze? Wszystko i tak wyjdzie w praniu bo cel nie jest ważny tylko droga do niego. RE: Pomysł na stronę - freestyper - 17-02-2016 19:50 tutaj pisz moze ktos sie dolaczy RE: Pomysł na stronę - selfie - 17-02-2016 20:06 (17-02-2016 19:14)freestyper napisał(a): Nie chce powielać czegoś co już jest bo to sensu nie ma... Oczywiście, że ma sens. Wystarczy, że zrobisz to lepiej. RE: Pomysł na stronę - Miluus - 17-02-2016 20:14 W sumie to się przyłącze do was bo też od dawna myślę nad jakąś stroną... na razie wpadłem na pomysł ze stroną z muzyką... bo kto teraz nie słucha muzyki xd Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka |