DotPay za facebook ads - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: DotPay za facebook ads (/Temat-DotPay-za-facebook-ads-129158) |
DotPay za facebook ads - Sebqu - 16-02-2016 23:21 Siemka, mam mały problem odnośnie płatności na fb. Mianowicie mogę płacić przez PP, karte i kupon fb. Z tego co wiem jest też opcja płatności dotpayem, tylko dla kogo, ew jak ją aktywować? RE: DotPay za facebook ads - goodprice - 11-03-2016 15:22 Ja mam tą opcję przy płatnościach jest też info na Dotpay możliwości płacenie przez fb. Pytanie czy to nie jest tak, że jeśli raz skorzystałeś z innej opcji czy fb nie zapamiętał twoich poprzednich ustawień i defaultowo przekierowuje na inną formę płatności?? RE: DotPay za facebook ads - szczociu - 12-03-2016 18:19 Być może masz inna walutę lub ustawiony kraj w ustawieniach na FB, dlatego z automatu pokazuję ci inne formy płatności dostępne w danym kraju. |