Mentoring Skracanie - Krok Po Kroku Do Mistrzostwa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mentoring Skracanie - Krok Po Kroku Do Mistrzostwa (/Temat-Mentoring-Skracanie-Krok-Po-Kroku-Do-Mistrzostwa-129100) |
Mentoring Skracanie - Krok Po Kroku Do Mistrzostwa - Bananek Wielki - 16-02-2016 00:17 Witajcie, jestem Bananek Wielki 1. Wstęp Mentoruje w dziedzinie skracania i dziś zdecydowałem się napisać tego posta aby zacząć współpracować z nowymi użytkownikami. Dla osób zupełnie zielonych, skracanie polega na wrzuceniu swojego linku obojętnie z czym do takiego skracacza jakim jest przykładowo shorte.st i promowanie linku. Kiedy ktoś wciśnie link a następnie SKIP AD my otrzymamy pieniążki. 2. Co oferuję Za współpracę ze mną uzyskasz: - szereg metod dzięki którym wybierzesz swoją niszę w skracaniu - szczegółowe instrukcję przygotowywania baz pod skracanie - programy znacznie ułatwiające zarówno naszą pracę jak i programy dzięki którym bardzo szybko zdobędziesz swoją unikalną bazę zdjęć, filmów, gifów potrzebnych do promocji linków - metody promocji linków - porady dotyczące maskowania linków - szybki, bezpośredni kontakt - odpowiem na każde twoje pytanie i postaram się doradzić jak najlepiej potrafię 3. Czego oczekuję w zamian Myślę, że rejestracja konta z mojego reflinku to niewiele. Nie stracisz niczego a odwdzięczysz się za czas który włożyłem w pisanie poradników oraz bezpośrednią pomoc twojej osobie. OSOBY ZAINTERESOWANE WSPÓŁPRACĄ ZAPRASZAM NA Gadu-Gadu: 57974480 POZDRAWIAM BANANEK
RE: Mentoring Skracanie - Krok Po Kroku Do Mistrzostwa - VoLvO - 16-02-2016 00:22 Polecam jak najbardziej, pomaga od początku do końca i odp. na każde pytanie. Mentoring Skracanie - Krok Po Kroku Do Mistrzostwa - MaLiN - 16-02-2016 02:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |