![]() |
Ulepszenie konwersji. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Ulepszenie konwersji. (/Temat-Ulepszenie-konwersji-129034) |
Ulepszenie konwersji. - xenon90 - 14-02-2016 22:12 Witajcie ostatnio zmienilem facebook na inne zrodlo ruchu do subów, ale mam troche niską konwersje, ma ktos pomysl jak podniejsc, korzystam bezposrednio z linku, bez wlasnej strony. statystyki. ![]() Jakby mial ktos jakies sugestie to mojge gg: 57816473 RE: Ulepszenie konwersji. - chomik3 - 15-02-2016 14:52 No byś Ci pomóc musiałbyś coś więcej powiedzieć - co reklamujesz, gdzie, jak... Teraz to wygląda tak, że "mam niebieskie auto, dlaczego pali więcej niż auto mojej znajomej które jest czerwone". RE: Ulepszenie konwersji. - full2000 - 08-03-2016 12:07 Jeżeli nie chcesz dostawiać własnej strony to chociaż zadbaj o jak największą realność tekstu reklamowego. Wygląda to mniej-więcej tak, że tworzysz na tyle zachęcający tekst, że sam byś kliknął w link ![]() Jeżeli masz odpowiednią "reklamę" to niska konwersja może wynikać ze słabego jakościowo źródła trafficu... |