wejdzie.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: wejdzie.pl (/Temat-wejdzie-pl-128947) |
wejdzie.pl - mati1740 - 13-02-2016 12:24 siema korzystał ktoś ze strony http://wejdzie.pl/ ?? jestem ciekawy opinii RE: wejdzie.pl - surfbar - 13-02-2016 12:31 Nie polecam tego typu stron Wejdz sobie na soccervista.com Korzystam od 2 miesiecy i jest spoko maja bardzo trafne typy. A co najwazniejsze prowadza ja zagraniczni analitycy ktozy sie znaja na rzeczy. RE: wejdzie.pl - mati1740 - 13-02-2016 13:10 generalnie wiem że nie opłaca się ślepo korzystać z tych stron , sam nieźle sobie radzę a to ma być jedynie dodatek do którego czasami spojrzę bo cena nie powiem jest bardzo niska dlatego pytam czy ktoś korzystał trochę dłużej załóżmy z 3-4 miesiące bo wiadomo że czasami może być dłuższa passa przegranych(każdemu sie zdarza) RE: wejdzie.pl - Wejdzie.pl - 21-02-2016 17:36 Witam, Wejdzie.pl zmieniło całkowicie swój profil już w zeszłym roku. Typy piłkarskie, to już tylko mała cząstka serwisu, dla tzw Januszy Bukmacherki. Hazard to już przeszłość! Teraz na Wejdzie.pl uczymy jak zarabiać na zbukach i co najważniejsze bez żadnego ryzyka! Jak każdy, pewnie myślisz, ze to ściema Zeby wiec udowodnić Ci, ze da się zarabiać na zakładach i to bez ryzyka, przygotowaliśmy dla każdego, który zarejestruje się ZUPEŁNIE ZA DARMO na naszej stronie aż 5 ofert dla graczy z Polski i UK. Zarobisz na nich do 250zł lub £65 - ZA DARMO i wtedy zdecydujesz, czy chcesz zarabiać w tysiącach czy rezygnujesz. Układ bardzo uczciwy i w zasadzie niespotykany na rynku polskim. Nie bierz nic na słowo, tylko zarejestruj się za darmo, zrób kilka darmowych ofert, zarób bez ryzyka i wtedy wypowiadaj się nt naszego serwisu. W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt. Pozdrawiamy Wejdzie.pl RE: wejdzie.pl - vertez5 - 21-02-2016 17:43 usuńcie ten temat kolejni oszusci tutaj spamuja multikontami . RE: wejdzie.pl - Wejdzie.pl - 21-02-2016 17:52 Dlaczego wyzywasz od oszustów? Nie masz pojęcia o czym mowa a się udzielasz. Wpisz sobie w Google Matched betting i sprawdź co to jest a później się wypowiadaj. Usuńcie użytkownika który oczernia innych bez powodu i bez żadnego dowodu... RE: wejdzie.pl - tkolp - 21-02-2016 18:20 Tak, korzystam z tej strony od pazdziernika. Bardzo przejrzyste oferty, ktore rzeczywiscie daja zarobic. Cala idea polega na wykorzystaniu bonusow dostepnych u bukmacherow - z czystym sumieniem moge polecic RE: wejdzie.pl - Shadow271 - 21-02-2016 18:27 @[Wejdzie.pl] ładne multi, tu idiotów, którzy w to wejdą nie znajdziecie. Zgłaszam RE: wejdzie.pl - Wejdzie.pl - 21-02-2016 19:00 O co Ci chodzi? Zazdrosny jesteś, ze w kolko przegrywasz z buka a ktoś inny zarabia? Matched Betting - to zarabianie bez ryzyka! Multi możesz sobie robić jak chcesz, nikt nie zabrania nikomu. Poczytaj, jak już mówiłem a później się udzielaj RE: wejdzie.pl - Juhas - 21-02-2016 20:20 (21-02-2016 19:00)Wejdzie.pl napisał(a): Multi możesz sobie robić jak chcesz, nikt nie zabrania nikomu.Regulamin zabrania |