Jak rozpromoać stronę typu demoty ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Jak rozpromoać stronę typu demoty ? (/Temat-Jak-rozpromoac-strone-typu-demoty-128832) |
Jak rozpromoać stronę typu demoty ? - zetorek933 - 11-02-2016 10:46 Witam Was serdecznie. ! Jakiś czas temu kupiłem na skrypt strony typu demoty, postawiłem na serwerze, założyłem Fanpage i wrzuciłem kilka materiałów, jednak nie miałem czasu jej rozpromować... Teraz mam trochę czasu i mam pytanie do Was, bardziej doświadczonych użytkowników forum, jak rozpromować ową stronę. ? Za wszystkie wskazówki będę bardzo wdzięczny. ! (jeżeli wybrałem zły dział, to przepraszam i proszę o przeniesienie) Pozdrawiam serdecznie. ! RE: Jak rozpromoać stronę typu demoty ? - Czaq - 11-02-2016 10:52 Konkurencja jest ogromna. Głównie bym skupił się na reklamach na fejsie i youtubie. Wykupienie reklam typu banery na forach itp próbuj tylko, że jest jeden problem. To wymaga nakładu finansowego. RE: Jak rozpromoać stronę typu demoty ? - zetorek933 - 11-02-2016 11:05 Reklamy na youtube. ? Mozesz troszke jasniej. ? RE: Jak rozpromoać stronę typu demoty ? - radek0389 - 11-02-2016 13:21 Takich ogólnych stron typu demotywatory, śmieszne obrazki itp. jest mnóstwo, ciężko się wybić. Lepiej zawęzić tematykę, pod jakąś konkretną i wtedy promować na tematycznych FP, stronach itp. Taki stargetowany ruch łatwiej potem zmonetyzować. RE: Jak rozpromoać stronę typu demoty ? - Czaq - 12-02-2016 20:11 (11-02-2016 11:05)zetorek933 napisał(a): Reklamy na youtube. ? Mozesz troszke jasniej. ? Tworzenie youtube w formie reklamy. Ja to bym widział najbardziej jako przykładowy mix śmiesznych filmików a na początku i na końcu intro z adresem oraz link w opisie. To tylko przykład. |