Potrzebuję trzy mini grafiki LIKE vs KOM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Potrzebuję trzy mini grafiki LIKE vs KOM (/Temat-Potrzebuje-trzy-mini-grafiki-LIKE-vs-KOM-128725) |
Potrzebuję trzy mini grafiki LIKE vs KOM - Bordo - 09-02-2016 10:59 witajcie, mógłby ktokolwiek przy odrobinie wolnego czasu i za darmo, zrobić mi 3 minigrafiki? Coś takiego jak znak wodny bez tła, abym mógł umieścić na każdym zdjęciu. 1. to jakaś kwadratowa/prostokątna ramka do zdjęcia z napisem u góry "UDOSTĘPNIJ!" 2. to napis "LIKE" w jakimś niebieskim, może zielonym buttonie. Chciałbym też, aby miał ten ptaszek zatwierdzenia 3. to napis "KOMENTARZ" na czerwonym, może zielonym buttonie z krzyżykiem, zamiast ptaszka. *** mam tylko painta ;ccc *** Chcę żeby moje zdjęcia na ero fp były bardzo dobrej jakości. RE: Potrzebuję trzy mini grafiki LIKE vs KOM - Robaczek12 - 09-02-2016 12:50 Za darmo hmmm Nie wiem czy ktoś będzie chciał robic to za free RE: Potrzebuję trzy mini grafiki LIKE vs KOM - Bordo - 09-02-2016 13:17 Co jakis czas pojawia sie, jakis temat, gdzie ktos mowi, ze sie dopiero uczy i robi jakies grafiki za free. Licze na to, ze ktos taki tu zajrzy RE: Potrzebuję trzy mini grafiki LIKE vs KOM - rcielak - 09-02-2016 13:42 To uczciwosc i poczucie wlasnej wartosci nakazuje i tak takiej osobie zaplacic. Pewnie sam krzywisz sie jak slyszysz o darmowych stazach itd. |