Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wypytaj.pl SpamBot - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Wypytaj.pl SpamBot (/Temat-Wypytaj-pl-SpamBot-128715)

Wypytaj.pl SpamBot - Dk2RR - 08-02-2016 23:28

1.Nazwa przedmiotu : Wypytaj.pl Bot by Dk2RR
2.Opis przedmiotu :
Właśnie przed chwilą znalazłem paczkę z tym botem. Myślałem że już go straciłem, a tu proszę jest! I do tego działa.
A więc tak:
Program pobiera userów z:
-Niedawno online
-Rankingu (najaktywniejsi itp)
i spamuje. Niestety pobierać musimy ręcznie (to znaczy po jednym kliknięciu "scrap" pobiera nam z 10 użytkowników. Chociaż wystarczy po prostu kliknąć 20 razy scrap i powinno być cacy Big Grin
Sprzedaję tylko za 15 zł, bo w razie wu, program nie będzie wspierany. (nie mam dostępu do kodu źródłowego)
3.Zdjęcia : Filmik na szybko:
Wideło
4.Kontakt : pw
5.Cena : 15zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Tylko paypal

A tutaj opinia z poprzedniego wątku:
Cytat:Znowu dostałem bota do testów. Dla nie wiedzących wypytaj.pl serwis w stylu ask.fm. Co do samego bota wydaje się działać w porządku. Scrapuje, usuwa double, spamuje, anonimowo i normalnie. Co ważne działa dość szybko. Osoby z wolniejszym internetem będą musiały troszkę dłużej poczekać na "scrap" z rankingu gdyż bot pobiera na prawdę masę osób. Nie wiesza się i nie zacina.

RE: Wypytaj.pl SpamBot - matek697 - 09-02-2016 13:57

Szkoda tylko, że wypytaj to martwy serwis

RE: Wypytaj.pl SpamBot - Dk2RR - 09-02-2016 16:29

Czy ja wiem? W sumie puszczę jakiś spamik i się zobaczy Big Grin

Wypytaj.pl SpamBot - surfer0700 - 10-03-2016 12:50

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.