Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
YouTube usuwa wyświetlenia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: YouTube usuwa wyświetlenia (/Temat-YouTube-usuwa-wyswietlenia-128708)

YouTube usuwa wyświetlenia - maznor - 08-02-2016 22:12

Kolega z forum nabijał mi wyświetlenia na yt pod jednym filmem, na którym nie ma opcji zarabiania. Nabil 3k wyświetleń, trwało to 3 dni, więc w miarę rozsądnie, niby nie powinno być przypału a po 3 godzinach od ukończenia zlecenia, wyświetlenia zniknęły. Ponowiliśmy więc zlecenie, tym razem nabite wyświetlenia zniknęły po 3 dniach. Ktoś miał podobny problem? Scoobyx nabijał te wyświetlenia ale nie wiem jak choć miały być hr. Jak to pokonać? Czym nabijac, by nie usuwali wyświetleń?

RE: YouTube usuwa wyświetlenia - flown - 09-02-2016 19:13

Usuwanie wyświetleń to od zawsze był chleb powszedni, choć ostatnio się nasiliło Smile.
Chyba nie ma innego wyjścia niż kupowanie HR views na qqtube.
Ja czasem jak potrzebuje to korzystam z 30 sekundowych na vagex.com, ale wchodzi już mniej niż 1/3.