Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarobek poprzez promowanie linka. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarobek poprzez promowanie linka. (/Temat-Zarobek-poprzez-promowanie-linka-128633)

Zarobek poprzez promowanie linka. - Medsoneq - 07-02-2016 21:50

Witajcie Wink
Chciałbym dziś specjalnie dla was napisać mój poradnik na zarobek! Smile
Wymagania:
1. Posiadać konto na platformie steam
2. Posiadać grę Counter Strike:Global Offensive
3. Posiadać dobre chęci i dużo czasu/cierpliwości Wink

A jak konkretnie mamy zarobić? Etap I
1. Logujemy się na stronie CSGOHOUSE używając konta steam ( Zielony przycisk "Sign in through Steam" w prawym górnym rogu )
Reflink: http://csgohouse.com/?rid=76561198208838309
Link czysty: http://csgohouse.com
Za logowanie z reflinka otrzymujecie 15 Tokenow na start ( ale o tym później )
2. Po zalogowaniu się, szukamy zakładki "Recruit a Friend"
3. Po kliknięciu w tą zakładkę wyświetli nam się strona, na której będzie pokazany nasz Refferal link ( link referencyjny ). Za każdą osobę, która w niego wejdzie, otrzymujemy 15 Tokenów ( równowartość 15 centów! Big Grin )
4. Reklamujemy link na różnych forach/grupach na fb związanych z tematyką CS'a. Za rejestrację z mojego reflinka udostępniam listę 75 grup na fb idealnych pod promowanie tego linka! Big Grin ( Jak się zarejestrujecie - piszcie do mnie na pw wraz z linkiem do profilu steam )
5. Uwaga! Ważna sprawa! NIE obstawiamy na stronie! To zawsze prowadzi do jednego, a mianowicie do wyzerowania swojego konta Wink
6. Gdy uda nam się zdobyć satysfakcjonującą nas ilość Tokenów ( 100 T = 1 Euro ), szukamy zakładki [i]Market
. Podajemy tam naszego Steam Trade Linka i wypłacamy skiny.
7. Akceptujemy wymianę na Steam.
Koniec Etapu I

Etap II Smile
1. Skiny pojawiają się w naszym ekwipunku na Steam.
2. Sprzedajemy skiny na rynku za 1 cent taniej niż najtańsza dotychczasowa oferta.
3. Gdy sprzedamy skiny, czekamy chwilkę, aż ktoś je kupi i nasze konto steam zostanie doładowane.
4. Gdy konto zostanie doładowane - kupujemy kody do popularnych gier, jak na przykład Counter Strike:Global Offensive.
5. Takie właśnie kody możemy sprzedać! Smile Np. na allegro. Z doświadczenia wiem, że na tym da się sporo zarobić, gdyż sprzedałem już ok. 10 "csów", każdy po ok. 20-30 zł Wink ( ja akurat sprzedawałem głównie znajomym ).

Osobiście niedawno zarejestrowałem się na tym forum, ale widzę, że często są tu prośby o tzw. "dowody wypłat"
No to proszę bardzo: http://scr.hu/0wv9/pdjhj
Dowód zaakceptowanych wymian steam z botem CSGOHouse Wink

Miłego zarobku! Smile

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - Dk2RR - 07-02-2016 22:01

Zalogowałem się z refa i nie dostałem 15 tokenów :/

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - Medsoneq - 07-02-2016 22:17

Widocznie nie zalogowales sie z refa, bo ja tez nie dostalem ;d

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - count765 - 07-02-2016 22:24

Ciekawe Wink Ja nie przetestuję, bo w życiu nie grałem w CS:GO, ale na pewno to lepsza alternatywa niż granie na tych jackpotach Wink

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - Medsoneq - 08-02-2016 07:19

To na pewno Wink Zwłaszcza, że masz aż 15 centów za głupie logowanie Big Grin

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - banipunz - 08-02-2016 07:34

Dostajemy 15 T tylko i jedynie za odwiedzenie? Bez rejestracji, tak? Big Grin

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - Medsoneq - 08-02-2016 09:14

Tak Smile wystarczy sie zalogowac przez steam ( prawy gorny rog, sign in through steam ). I jak sie zalogujesz z refa to dostajesz 15t i potem za kazda osobe ktora polecisz - kolejne 15 t. Jak sie zalogujesz z mojego, to pisz pw, to dostaniesz grupy fb Wink

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - seba274 - 08-02-2016 14:31

To w końcu jak "Za każdą osobę, która w niego wejdzie, otrzymujemy 15 Tokenów" czy "za kazda osobe ktora polecisz - kolejne 15 t"
To są dwie różne kwestie.

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - Medsoneq - 08-02-2016 15:03

Za każdą osobę która w niego wejdzie i zaloguje sie przez steam.

RE: Zarobek poprzez promowanie linka. - Fricooo - 08-02-2016 15:13

Gościu określ się w końcu dokładnie. Osoba musi wejść w link czy się zarejestrować(zalogować przez Steam)? Jeśli to drugie to zmień nazwę tematu bo wprowadzasz w błąd