Nowe konto PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowe konto PayPal (/Temat-Nowe-konto-PayPal-128589) Strony: 1 2 |
Nowe konto PayPal - Mikey - 07-02-2016 09:54 Witam, za kilka dni zamykam stare konto i będę korzystał z nowego w innym banku. Czy można zamknąć konto PayPal? A następnie założyć kolejne na te same dane? RE: Nowe konto PayPal - Majka - 07-02-2016 10:07 Mikey a po co to robić? Nie możesz podpiąć nowego rachunku bankowego do starego konta pp? Nowe konto = nowe blokady, weryfikacje.... Na swoim koncie mam już wykorzystany limit podpinania nowych adresów email. Dzwoniłam do nich (było to z dwa lata temu) pytałam czy da się z tym coś zrobić; odpowiedzieli, że mam zamknąć konto i utworzyć nowe. Czyli w przypadku gdy zamykasz stare nie ma problemu z utworzeniem nowego na te same dane. PS: Weź zmień tą sygnaturę bo dziś już dwa razy zrobiłam się w RE: Nowe konto PayPal - Thuf_Life - 07-02-2016 10:08 Ja tak robilem i wszystko jest w pozadku Nowe konto PayPal - Mikey - 07-02-2016 10:10 @[Majka] tylko do tej pory nie miałem żadnych problemów z tym kontem, a wiem ze można dostać blokadę za limit. Dlatego chciałbym założyć juz nowe konto.. RE: Nowe konto PayPal - Majka - 07-02-2016 10:17 (07-02-2016 10:10)Mikey napisał(a): @[Majka] tylko do tej pory nie miałem żadnych problemów z tym kontem, a wiem ze można dostać blokadę za limit. Dlatego chciałbym założyć juz nowe konto.. Dostaniesz blokadę, wyślesz rachunek za prąd itp i rozszerzą Ci konto. Pomyśl czy ma sens zakładanie nowego, decyzja należy i tak do Ciebie RE: Nowe konto PayPal - twardy - 07-02-2016 10:49 Zamykasz konto i mozesz otworzyc od razu nowe na te same dane/maila/podpiac to samo konto bankowe, zero problemu. Nowe konto PayPal - Mikey - 07-02-2016 11:34 @[twardy] a jak zamknąć? RE: Nowe konto PayPal - twardy - 07-02-2016 11:38 W opcjach (to kolko zebate obok "Wyloguj się") -> opcja "Zamknij konto". RE: Nowe konto PayPal - Mikey - 07-02-2016 11:49 @[twardy] , @[Majka] dziękuję za pomoc. Do zamknięcia. RE: Nowe konto PayPal - Majka - 07-02-2016 11:52 spoko Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |