![]() |
|
Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www (/Temat-Zarabiaj-na-wlasnym-darmowym-sklepie-www-128532) |
Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - xXxIzuLQaxXx - 06-02-2016 07:11 Wygląda to tak: odsyłasz mi dane potrzebne do uzupełnienia Karty Danych (załącznik). Wprowadzam te dane do systemu, a Ty otrzymujesz Numer Personalny smsem. Logujesz się do systemu, ustawiasz swoje hasło oraz personalizujesz sklep www z własną nazwą, np mój sklep wygląda tak: http://avon.pl/sklep/izabelabulas Jak już masz sklep, wystawiasz link na swoich portalach ogłoszeniowych, w stopce maila, na opisach, na forach, itd. To nie koniec, ponieważ ode mnie za darmo dostaniesz 5 katalogów, ulotki i próbki na start, żebyś mogła/mógł się z tym wszystkim zapoznać "od kuchni". Udostępnie Ci również szkolenia, a także podam kilka fajnych wskazówek jak zwiększać sprzedaż Pamiętaj, że nie zostajesz sama/sam, ponieważ ja służę pomocą cały czas Jeśli chodzi o zarobek, to waha się on między 20 a 40% tzw marży, czyli wartość produktu po cenie katalogowej, a wartość produktu po upuście, który jest większy im większe jest zamówienie. Przykładowo: kilka osób złożyło u Ciebie zamówienie, czy to poprzez sklep, czy też poprzez katalogi które pokazałaś/pokazałeś, i masz zamówienie na 700 zł, to marża, czyli Twój zarobek, to 30 % czyli 700 x 30% = 210 zł, a gdy zamówienie przekroczy już 1000 zł, to procent rośnie do 35%, czyli 350 zł z tysiąca. Cały czas zyski się zwiększają. Np teraz jest promocja walentynkowa, i wszystkie perfumy są tańsze o 40-45%, czyli teoretycznie za każde perfumy które ktoś u Ciebie zamówi, Ty masz zysku prawie połowę ceny katalogowej. Płatności za fakturę dokonujesz w ciągu 3 tygodni od otrzymania paczki z zamówieniami, czyli masz dużo czasu na dostarczenie zamówień i zebranie pieniążków. Jeżeli sprzedajesz na olx, równie dobrze możesz kupować kosmetyki z oferty netto lub focus, które są do 78% tańsze, czyli to cały Twój zysk, dajmy na to kupisz kosmetyki za 22 zł, a sprzedasz za 100 zł bo tyle są warte. 78 zł Twojego zysku Co jeszcze ? Hm, to chyba już wszystko Aha, za udział w szkoleniach otrzymujesz certyfikaty i prezenty, a szkolenia są darmowe Oprócz tego do zamówień też dostajesz prezenty, np przy pierwszym zamówieniu są perfumy za 1 zł do wyboru damskie lub męskie Jeśli jesteś zainteresowana/zainteresowany, proszę napisz do mnie, a zaczniemy działać. Pamiętaj jeszcze, że w krótkim czasie możesz awansować i otrzymywać stałe wynagrodzenie, ale to już następnym razem
RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - CraftRidersPL - 06-02-2016 12:30 Mogłeś użyć entera bo ciężko się czyta, czy to nie jest przypadkiem coś typu MLM? wydaje się zbyt proste żeby można było na tym zarobić, takie prowadzenie za rączkę... RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - Zaperr44 - 06-02-2016 14:49 Czyli w skrócie jak zostać konsultantką avon a nie jakiś darmowy sklep
RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - ElPolakoX - 06-02-2016 18:04 Tak jak pisano wyżej bez enter jest nieczytelne :/ RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - count765 - 06-02-2016 19:04 Zgadza się, to jest właśnie schemat MLMu. ![]() PS. To jest stwierdzenie, nie krytyka - na MLMie faktycznie idzie zarobić, jeśli się to dobrze zrobi
RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - rachman - 06-02-2016 23:30 Avon i wszystko jasne tylko entera brak jak chole...Trzeba było też wspomnieć że na takie działania mignąć się od założenia DG raczej trudno. RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - KenkyushaKamil - 17-03-2016 00:01 Palenie rynku MLM. ![]() Udostępnie Ci również szkolenia Nie, to ja odsyłam do google jak zrobić czytelny post, bo od tego co napisałeś aż oczy bolą. ![]() ![]() ![]() ![]() Albo trochę dosadniej ... Tak ciężko kliknąć Enter? Jak ja jako potencjalny partner moge Cię traktować poważnie jeśli ten wpis przypomina kopiuj wklej ? ![]() Po tym wszystkim Nie mamy o czym więcej rozmawiać. Czytelność to podstawa ! Najlepsi tutorzy oraz aspirujących do nich początkujący o tym wiedzą. ![]()
RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - nokira - 17-03-2016 19:27 Poradnikiem bym tego nie nazwał a chamskim sposobem na "reklamę"
RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - war43 - 17-03-2016 22:54 Na antyreklamę* Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - Hybrid1990 - 17-06-2021 15:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |