![]() |
Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www (/Temat-Zarabiaj-na-wlasnym-darmowym-sklepie-www-128532) |
Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - xXxIzuLQaxXx - 06-02-2016 07:11 Wygląda to tak: odsyłasz mi dane potrzebne do uzupełnienia Karty Danych (załącznik). Wprowadzam te dane do systemu, a Ty otrzymujesz Numer Personalny smsem. Logujesz się do systemu, ustawiasz swoje hasło oraz personalizujesz sklep www z własną nazwą, np mój sklep wygląda tak: http://avon.pl/sklep/izabelabulas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - CraftRidersPL - 06-02-2016 12:30 Mogłeś użyć entera bo ciężko się czyta, czy to nie jest przypadkiem coś typu MLM? wydaje się zbyt proste żeby można było na tym zarobić, takie prowadzenie za rączkę... RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - Zaperr44 - 06-02-2016 14:49 Czyli w skrócie jak zostać konsultantką avon a nie jakiś darmowy sklep ![]() RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - ElPolakoX - 06-02-2016 18:04 Tak jak pisano wyżej bez enter jest nieczytelne :/ RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - count765 - 06-02-2016 19:04 Zgadza się, to jest właśnie schemat MLMu. ![]() PS. To jest stwierdzenie, nie krytyka - na MLMie faktycznie idzie zarobić, jeśli się to dobrze zrobi ![]() RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - rachman - 06-02-2016 23:30 Avon i wszystko jasne ![]() Trzeba było też wspomnieć że na takie działania mignąć się od założenia DG raczej trudno. RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - KenkyushaKamil - 17-03-2016 00:01 Palenie rynku MLM. ![]() Udostępnie Ci również szkolenia Nie, to ja odsyłam do google jak zrobić czytelny post, bo od tego co napisałeś aż oczy bolą. ![]() ![]() ![]() ![]() Albo trochę dosadniej ... Tak ciężko kliknąć Enter? Jak ja jako potencjalny partner moge Cię traktować poważnie jeśli ten wpis przypomina kopiuj wklej ? ![]() Po tym wszystkim Nie mamy o czym więcej rozmawiać. Czytelność to podstawa ! Najlepsi tutorzy oraz aspirujących do nich początkujący o tym wiedzą. ![]() ![]() RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - nokira - 17-03-2016 19:27 Poradnikiem bym tego nie nazwał a chamskim sposobem na "reklamę" ![]() RE: Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - war43 - 17-03-2016 22:54 Na antyreklamę* Zarabiaj na właśnym darmowym sklepie www - Hybrid1990 - 17-06-2021 15:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |