Baza maili facebook nastawiona pod sub sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Baza maili facebook nastawiona pod sub sms (/Temat-Baza-maili-facebook-nastawiona-pod-sub-sms-128527) |
Baza maili facebook nastawiona pod sub sms - xprzemol - 06-02-2016 01:47 1.Nazwa przedmiotu :Baza maili facebook 2.Opis przedmiotu :Na sprzedaż mam ogromną baze facebookowych maili użytkowników facebook. Z niej korzystałem swego czasu gdy tworzyłem konta, dodawałem znajomków przez maila. Każdy mail został użyty tylko i wyłącznie przeze mnie i tylko 1 raz. Baza nastawiona typowo pod naiwnych użytkowników którzy akceptowali moje zaproszenia bez problemu. Można sobie ich wykorzystać dla własnych celów Liczba: Na oko około 100 tys. ciężko zliczyć może być oczywiście +, - ale to raczej nie dużo. 3.Zdjęcia :Nope 4.Kontakt :GG: 9292664 5.Cena : 100 ziko kto pierwszy ten lepszy 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy Witam, zapraszam, chętni priv RE: Baza maili facebook nastawiona pod sub sms - Kleju93 - 06-02-2016 01:56 Poproszę numer zgłoszenia bazy danych w GIODO. RE: Baza maili facebook nastawiona pod sub sms - smagalaz - 06-02-2016 09:44 (06-02-2016 01:56)Kleju93 napisał(a): Poproszę numer zgłoszenia bazy danych w GIODO. zrobiłeś mi dzień Baza maili facebook nastawiona pod sub sms - surfer0700 - 10-03-2016 12:50 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |