Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? (/Temat-Jak-przekonac-kobiete-do-zarobku-przez-internet-128508) |
Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - explrlz - 05-02-2016 21:06 Siemka! Jak przekonać kobiete do tego że można utrzymać sie z zarabiania w internecie? Cały czas mówi że jest to niestebilne itp RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - PaidMoney - 05-02-2016 21:09 Pokazać wypłate, może być lekko zawyżona, żeby się szybciej przekonała RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - rachman - 05-02-2016 21:10 No bo jest niestabilne. Oczywiście zależy od formy zarabiania ale jest tak samo niestabilne jak każda praca etatowa. Różnica taka że w sieci masz większe możliwości i jak ta firma padnie to idziesz gdzie indziej bez pisania CV, włażenia w dupę na kwalifikacyjnej itd. Z tym że jest zagrożenie że fiskus przywali obowiązek DG jeśli to jedyne źródło utrzymania. Są plusy i minusy po prostu. Nie przekonuj. Zarabiaj - do babek argumenty nie przemawiają. Wyciszy się jak zobaczy że żyjesz za to i se radzisz. RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - Artinesse - 05-02-2016 21:17 Załatw to psychologicznie... kup jej upominek i powiedz że za hajs z neta, zabierz ją na pizze powiedz że za hajs z neta... i tak do przesady aż będzie miała dość tego słuchać. Oczywiście klej głupa przy tym i tak po prostu wspominaj o tym od tak. Możesz też pochwalić jej się raz na jakiś czas "kupiłem sobie nowe słuchawki, wiesz zarobiłem trochę więcej dniówki w necie". Myślę, że podziała i przekona się : ). Jestem kobietą i sama zarabiam w necie : ) w moim przypadku takie gadanie jak powyżej poskutkowało i nikt mi nic nie marudzi nad głową że mam pieniądze z neta, wręcz przeciwnie zdarza się że nie którzy dopytują z ciekawości co i jak RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - Kickster - 05-02-2016 21:23 Hmmm... zmień kobietę jak nie rozumie l chyba że widzi Twoje dwa leady na 2k wejsc, wtedy ją szanuj bo ma racje że to niestabilne RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - explrlz - 05-02-2016 21:31 (05-02-2016 21:17)Artinesse napisał(a): Załatw to psychologicznie... kup jej upominek i powiedz że za hajs z neta, zabierz ją na pizze powiedz że za hajs z neta... i tak do przesady aż będzie miała dość tego słuchać. Oczywiście klej głupa przy tym i tak po prostu wspominaj o tym od tak. Możesz też pochwalić jej się raz na jakiś czas "kupiłem sobie nowe słuchawki, wiesz zarobiłem trochę więcej dniówki w necie". Myślę, że podziała i przekona się : ).Ile musiałbym zarabiać żeby zarobki były zadowalające? RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - Artinesse - 05-02-2016 21:40 (05-02-2016 21:31)explrlz napisał(a):Tak byś Ty był z tego usatysfakcjonowany : )(05-02-2016 21:17)Artinesse napisał(a): Załatw to psychologicznie... kup jej upominek i powiedz że za hajs z neta, zabierz ją na pizze powiedz że za hajs z neta... i tak do przesady aż będzie miała dość tego słuchać. Oczywiście klej głupa przy tym i tak po prostu wspominaj o tym od tak. Możesz też pochwalić jej się raz na jakiś czas "kupiłem sobie nowe słuchawki, wiesz zarobiłem trochę więcej dniówki w necie". Myślę, że podziała i przekona się : ).Ile musiałbym zarabiać żeby zarobki były zadowalające? To Ty zarabiasz w necie, Ty masz z tego korzyści. Trochę głupio by ktoś inny wypowiadał się w tej kwestii. Mam nadzieję, że Twoja kobietka nie stawia zbyt wygórowanych wymagań. Troszkę tak pytanie zabrzmiało jakby tak było. Jeżeli utrzymujesz się z neta, masz na swoje "zachcianki", wydatki i przy okazji też jak rozumiem stać Cię by nie wiem zabrać gdzieś swoją wybrankę czy dać jej ten upominek, to myślę że nie masz się co wstydzić. Wiadomo że zarobek z neta jest zmienny raz mniejszy raz większy, jednak nie zgadzam się z tym że jest niestabilny. Tak jak napisał rachman, etat też jest niestabilny. Utracisz pracę a potem długi czas szukania nowej. Na necie Ci to nie grozi. Zawsze coś możesz robić. RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - explrlz - 05-02-2016 21:45 Dziękuję każdemu za wypowiedzenie się RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - Artinesse - 05-02-2016 21:46 Spróbuj po prostu zmienić w swojej kobietki postrzeganie pracy przez internet. Z pracą na etat nie jest tak do końca kolorowo... zarabiasz ledwie średnią (zależy od wykonywanej pracy), odprowadzasz zusy i inne (a i tak na starość nie wiesz czy dostaniesz choć grosz emerytury). Powodzenia : ) RE: Jak przekonać kobiete do zarobku przez internet? - szykiryki - 06-02-2016 09:38 Moim zdaniem najlepiej sprawdzi się metoda małych kroczków . Pokaż jej, cierpliwie wytłumacz na czym to polega, nie rzucaj nic nie znaczacych słów typu "wiesz, kosze spory hajs w necie". W miliony przez sieć trudno jest uwierzyć, ale jeśli na własnej skórze przekona się, że można zarobić np. 50 zł dziennie to już będzie dobry krok ku lepszemu . Najlepiej chyba, jak zaczniecie zarabiać po prostu wspólnie (nie zdradzaj jej tylko swoich najlepszych nisz, bo nie daj Bóg się rozstaniecie i pójdzie z Twoimi pomysłami ). Jeśli Twoja kobieta zobaczy, że SAMA jest w stanie zarobić na swoje małe przyjemności, łatwiej jej będzie Cię wspierać i dopingować do dalszych działan. Może na początek jakiś kobiecy program partnerski (np. programpartnerski.intymnosc.pl/)? Może tworzenie kont i sprzedaż? Sam najlepiej wiesz, czy zarobek na subach jej się spodoba czy zacznie wyzywać Cię od niemoralnych złodziei . Powodzenia |