Paysafecard za pol ceny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Paysafecard za pol ceny! (/Temat-Paysafecard-za-pol-ceny-128445) |
Paysafecard za pol ceny! - Bitcoinowymaniak - 04-02-2016 21:28 1.Nazwa przedmiotu :Paysafecard 2.Opis przedmiotu :Mam do sprzedania dwie karty paysafe card o wartosci 50 zl jedna.Nie gram w gry wiec sa mi niepotrzebne 3.Zdjęcia :brak 4.Kontakt :priv 5.Cena :50% wartosci 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal RE: Paysafecard za pol ceny! - maax6 - 04-02-2016 22:23 Dla przyszłych zainteresowanych. Osobiście nie polecam. Nowy użytkownik, ale zachowuje się jak by Bóg wie kim był. Nie wysyła pierwszy, ja wolę nie ryzykować. RE: Paysafecard za pol ceny! - ziomal102 - 05-02-2016 00:04 Nie polecam. Napisałem do tego Pana rano z pytaniem o konta do Facebooka - 500 sztuk. Zarzekał się, że ma dużo zleceń i będzie mógł odezwać się dopiero za 4-5 dni. Wieczorem napisał, że ma 250 kont, gdyż ktoś się rozmyślił. Kupiłem 100 - na próbę. Po wpłacie pieniędzy przez PayPal - brak kontaktu. Konto zarejestrowane na: [email protected], imię i nazwisko: Hubert Bejm. Przestrzegam innych i proszę o blokadę konta dla tego Pana na forum. Jutro rano zawiadomię odpowiednie organy ścigania o popełnionym przestępstwie. RE: Paysafecard za pol ceny! - Stworkowaty - 05-02-2016 08:36 @[Bitcoinowymaniak] biorę obydwie w trybie ekspresowym, ale wysyłasz pierwszy, bo ludzie nie fajnie mówią na Twój temat, jak chcesz to pisz PW. Paysafecard za pol ceny! - piotrekprorok - 05-02-2016 12:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |