![]() |
Woze 8,5% - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Woze 8,5% (/Temat-Woze-8-5-128285) |
Woze 8,5% - djMruczekk - 01-02-2016 23:40 ![]() Witam chciał bym przedstawić wam program a raczej firmę, która od niedawna działa na terenie polski. Do tej pory działała tylko za granicą. Mianowicie inwestujemy w odnawialne źródła energii typu elektrownie wiatrowe, solary i wiele wiele innych. Minimalna inwestycja od 5000zł Po roku dostajesz 8,5%, u nas nie ma wahań jak w banku dostajesz tyle na ile podpisujesz umowę. Przez tydzień od rozpoczęcia działalności w Polsce zebraliśmy już przeszło 40 zadowolonych inwestorów. Kolejnym możesz być ty i zabezpieczyć się małą kwotą lub większą. Gwarantujemy 100% zabezpieczenia. Podpisujesz umową na inwestycję więc masz wszelkie prawa do roszczeń. Jesteś zainteresowany wejdź w link i podaj swój e-mail i Imię a ja wyślę ci wszystkie informację i powiem jak zainwestować. http://inwestujmywoze.pl/agenci/id_0009.php RE: Woze 8,5% - rcielak - 02-02-2016 08:58 Kolejny Amber Wiatrak ![]() 8,5% rocznie, smiech na sali ![]() Za duze ryzyko w porownaniu z potencjalnym zyskiem. Ja chcecie taniego finansowania to zapraszam do banku jak chcecie finansowania od ludzi to musicie wynagrodzic ryzyko. Pozdrawiam RE: Woze 8,5% - mikuss - 02-02-2016 09:08 firma krzak ryzyko ogromne dochodzenie roszczeń może trwać latami jak w ambergold wybór bank a oni lepszy bank przynajmniej w 1 przypadku jest bfg RE: Woze 8,5% - djMruczekk - 02-02-2016 11:48 Firma jest zarejestrowana i wypłacalna. Prowadzą ją profesjonalni inwestorzy z Polski i zagranicy. W banku masz zmienny procent nie wiesz kiedy stracisz zamiast zarobić. U nas masz pewny zysk. Nie wypowiadaj się proszę jak nie przetestowałeś programu. Osądzanie z góry bez żadnego doświadczenia z firmą jest karygodne. Wielu ludzi którzy zainwestowali jest zadowolonych. Firma posiada duży kapitał więc nawet jak by wypłaciło po upadku wszystkim inwestorom pieniądze to by jej zostało 3 razy tyle. RE: Woze 8,5% - rcielak - 02-02-2016 12:28 Zostaloby im trzy razy tyle co pozyczyli?! Czyli przyznajesz, ze firma do tego jest jeszcze zarzadzana w sposob niegospodarny i nieudolny. Po co pozyczaja skoro maja 3 razy takie rezerwy?! Z Ciekawosci ile placa za pozyskanie jelenia na ta pseudoinwestycje? Inaczej inwestora, ktory wklada kase w taki twor na tak niski procent nazwac nie mozna. Zwlaszcza gdy na rynku sa sprawdzone firmy, ktore dzialaja od kilku/kilkunastu lat i daja ponad dwa razy tyle. Nie wiem tez gdzie znajdujecie tych zadowolonych inwestorow, ja nie znam nikogo kto bylby zadowolony z takiej inwestycji... Amber Wiatrak prosze podaj pelne dane firmy oraz zrealizowane inwestycje. Przydaloby sie rowniez podac jakimi mocami dysponujecie i w jakich nosnikach. Ps. Domena zarejestrowana na osobe fizyczna w AZ.pl na rok. (bo darmowa) Pelen profesjonalizm ![]() RE: Woze 8,5% - mikuss - 02-02-2016 12:30 (02-02-2016 11:48)djMruczekk napisał(a): Firma jest zarejestrowana i wypłacalna. Prowadzą ją profesjonalni inwestorzy z Polski i zagranicy. W banku masz zmienny procent nie wiesz kiedy stracisz zamiast zarobić. U nas masz pewny zysk. każda firma krzak w zasadzie jest zarejestrowana i cóż z tego jak to w żaden sposób nie podnosi jej wiarygodności ani nie sprawia że staje się godna zaufania wole bank jak firmę krzak mając do wyboru jedno z dwojga, przy okazji w banku tego co wpłacę czyli moich pieniędzy nie stracę więc głupot już nie wypisuj a firma krzak to od startu jak każda inwestycja to gwarancja straty tylko to ryzyko zależne od programu jest mniejsze lub większe, a tutaj jest zbyt duże. Nie muszę być w projekcie by go ocenić a wręcz oceniam projekt przed jakąkolwiek inwestycją bo tylko idiota wkłada pieniądze w coś bez analizy i oceny ryzyka - a tutaj ryzyko jest takie, że po mojej ocenie i analizie firmy krzak wychodzi, że to nie projekt wart wpłacenia środków. zapewnienia o pewnym zysku w firmie krzak przez osobę która nawet na forum sygnatury poprawnie nie umie zamieścić bo wygląda ona tak : ![]() jest po prostu żałosne ![]() (02-02-2016 11:48)djMruczekk napisał(a): Firma posiada duży kapitał więc nawet jak by wypłaciło po upadku wszystkim inwestorom pieniądze to by jej zostało 3 razy tyle. skoro mają własne środki to po co im idioci z ich pieniędzmi ? ja widzę tutaj moverinwestments :mam swoje, ale zbieram od ludzi na inwestycje a jak niewyjdzie to oddam ze swoich ![]() ![]() firma krzak i pełen profesjonalizm "biznesmenów" w skarpetkach i bez gaci bo nawet ich nie stać na taki wypasiony zakup ![]() Woze 8,5% - piotrekprorok - 02-02-2016 12:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |