Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MyLead, oraz pomoc w promowaniu! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: MyLead, oraz pomoc w promowaniu! (/Temat-MyLead-oraz-pomoc-w-promowaniu-128251)

MyLead, oraz pomoc w promowaniu! - sancte - 01-02-2016 16:55

Witajcie. Jak pewnie widzicie - na forum "ukrywam" się pod pseudonimem Sancte. Dzisiaj chciałbym opisać jeden z wielu sposobów zarabiania w internecie. W tym temacie skupię się na stronie "MyLead.eu". Dlaczego? Ponieważ to dobry zarobek. Proste i logiczne.

Jestem pewny, że każdy z was natknął się na coś w stylu "Wygraj iPhone 6", "Zobacz kto podglądał Cię na facebooku."

Na tych "programach" będzie skupiać się nasza praca.
Po zarejestrowaniu się na stronie, dowiemy się podstawowych informacji.

W tym momencie interesuje nas tylko zakładka "Programy".
Mamy w niej do wyboru kilka działów w zależności od tematyki.

Podam tutaj przykład:

Zakładka "Konkursowe" - wybieramy "Konkurs iPhone 6" i generujemy swój unikalny powiedzmy reflink.

O co z tym chodzi? Gdy wyślemy link do jakiegoś grona osób, oraz np. jedna z nich wykona subskrypcję poprzez swój telefon, my otrzymamy z tego duży zysk. Niby proste, prawda?

Co sprawia nam tak naprawdę trudności?
Największym wyzwaniem w naszym zarabianiu, to motywacja i wytrwałość.
Musimy dotrzeć do jak największego grona osób, oraz zdobywać jak najwięcej subskrypcji - aby dużo zarobić.

Czego nie robić?
Jeśli wybierzemy sobie przykładowo "Konkurs na skiny do Counter Strike: GO", wygenerujemy swój unikalny link to głupotą jest wstawianie go na stronę, czy fanpage z modą. Prawda?

Musimy dotrzeć do ludzi tematycznie. Konkurs z kosmetykami może przyjąć się ludziom na fanpage z modą, pielęgnacją itd.

Mam nadzieję, że dałem wam dobre spojrzenie.

Podam tutaj kilka dobrych przykładów swojej promocji.

Pierwszym z nich będzie strona reddit.com. Posiada ona miliony użytkowników online, przez co można do wielu z nich szybko dotrzeć. Wystarczy założyć konto, oraz w topowych tematach wysyłać linki do naszych "zarabiajek" Smile

Kolejnym ze sposobów jest blog, oraz odpowiednie hasztagowanie naszych postów.

Trzeci sposób to facebook. Weźmy sobie przykładowo lead w stylu "Wygraj like na Instagram!". Ruszamy głową, i szukamy grup na facebooku w stylu "Instagramowicze z Polski". Tam rozsyłamy do ludzi z tej grupy nasze wiadomości z konkursem na wygranie, bądź zakup Followersów na ich Instagramach.

Więcej przykładów podam wkrótce. (Temat będzie rozwijany!)

Poświęciłem na ten poradnik troszkę czasu, także doceńcie to i zarejestrujcie się poprzez mój ref. Ty zyskasz, oraz ja zyskam.
http://mylead.eu/ref/1772

Życzę wam miłego zarabiania i wielkich pieniędzy!

RE: MyLead, oraz pomoc w promowaniu! - nicooo - 01-02-2016 17:02

"Mam nadzieję, że otworzyłem wam trochę mózgownicę"
Twoje tłumaczenie jest tyle warte , że nagroda nobla murowana... to nie przedszkole beka
temat do kosza.. a za ref pewnie nagroda Tongue

RE: MyLead, oraz pomoc w promowaniu! - damko123 - 01-02-2016 17:16

Ile zarobiles na tych swoich spamerskich metodach?Smile

RE: MyLead, oraz pomoc w promowaniu! - sancte - 01-02-2016 17:35

Usatysfakcjonuje Cię, jeśli powiem, że na tym zarabiam, a nie dorabiam? Smile

RE: MyLead, oraz pomoc w promowaniu! - overlord25 - 01-02-2016 17:42

Pokaż dowody że na tym zarabiasz

RE: MyLead, oraz pomoc w promowaniu! - Majka - 01-02-2016 17:48

UndecidedUndecidedUndecided

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.