Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... (/Temat-Projekty-graficzne-szablony-Landing-Page-i-wiele-innych-128224)

Strony: 1 2

Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - MickeyHuntr - 01-02-2016 00:27

Witam, wykonam wszelkiego rodzaju projekty graficzne, Landing Page, szablony na bloga, grafiki reklamowe, spersonalizowane sygnatury oraz wiele innych. Wszelkie grafiki oraz ich edycja nie jest mi obca, podejmę się każdego wyzwania Wink

Oferują rozsądne ceny oraz szybki kontakt Smile
[Obrazek: status.asp?id=32328104&styl=1] Gadu-Gadu: 32328104

RE: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - Czaq - 01-02-2016 00:30

Mickey czy mógłbyś pokazać przykładowe prace? Jestem ciekaw. Pozdrawiam

RE: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - MickeyHuntr - 01-02-2016 22:43

@[Czaq] Oto kilka moich projektów:
Szablon bloga (czcionka wymaga lepszego dopasowania)
[Obrazek: turkusowy.png]
Prosty szablon Allegro
[Obrazek: Szablon.png]
Projekt szaty graficznej inspirowany OS X
Projekt jest wykonany od zera, nie wykorzystałem żadnych grafik. Końcowym efektem moich prac ma być zmodyfikowanie GNOME (środowiska graficznego Linux) aby upodobnić je do OS X, ale wprowadzić kilka małych zmian.
[Obrazek: Projekt_dekstopu.png]

@[Czaq] Jeżeli nadal nie jesteś przekonany, to możesz podesłać mi na PW co potrzebujesz i zobaczysz czy moja praca Ci odpowiada Wink

RE: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - devilll - 03-02-2016 23:08

Jak najbardziej polecam kolegę. Szybki kontakt i fachowa, szybka robota. Cena rozsądna Smile

RE: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - So*Izzy - 09-02-2016 23:48

Polecam kolegę Wink Dobry kontakt, fajne prace Wink

RE: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - freakable - 04-03-2016 23:11

(01-02-2016 22:43)MickeyHuntr napisał(a):  @[Czaq] Oto kilka moich projektów:
Szablon bloga (czcionka wymaga lepszego dopasowania)
[Obrazek: turkusowy.png]
Prosty szablon Allegro
[Obrazek: Szablon.png]
Projekt szaty graficznej inspirowany OS X
Projekt jest wykonany od zera, nie wykorzystałem żadnych grafik. Końcowym efektem moich prac ma być zmodyfikowanie GNOME (środowiska graficznego Linux) aby upodobnić je do OS X, ale wprowadzić kilka małych zmian.
[Obrazek: Projekt_dekstopu.png]

@[Czaq] Jeżeli nadal nie jesteś przekonany, to możesz podesłać mi na PW co potrzebujesz i zobaczysz czy moja praca Ci odpowiada Wink

Odblokuj pw Smile

Odp: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - jupp82 - 05-03-2016 12:44

No wlasnie Szanowny Panie Gdzie moja strona do ciezkiej?
Jesli dzis nie otrzymam odpowiedzi zglaszam sprawe administracji forum.

RE: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - MickeyHuntr - 09-03-2016 18:54

(05-03-2016 12:44)jupp82 napisał(a):  No wlasnie Szanowny Panie Gdzie moja strona do ciezkiej?
Jesli dzis nie otrzymam odpowiedzi zglaszam sprawe administracji forum.

Stronę już otrzymałeś kilka tygodni temu i otrzymałem za nią zapłatę, co pozostało do wykonania to jedynie oskryptowanie płatności

RE: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - MickeyHuntr - 23-03-2016 19:00

@bump

RE: Projekty graficzne, szablony, Landing Page i wiele innych... - MickeyHuntr - 08-04-2016 02:36

@bump