O dwóch zaufanych ankietach online - Wideo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: O dwóch zaufanych ankietach online - Wideo (/Temat-O-dwoch-zaufanych-ankietach-online-Wideo-128145) |
O dwóch zaufanych ankietach online - Wideo - michael55910 - 30-01-2016 14:35 P.S. Dajcie znać jak podoba Wam się wideo od strony technicznej. RE: O dwóch zaufanych ankietach online - Wideo - veronicasenpai - 02-03-2016 01:53 Zarejestrowałam się na obu stronkach. Na razie ankiet nie ma, ale mam nadzieję, że wkrótce to ruszy. Filmik od strony technicznej bardzo mi się podoba Jest przejrzysty i tłumaczy wszystko dokładnie. RE: O dwóch zaufanych ankietach online - Wideo - Fox90 - 02-03-2016 11:01 Kiedyś natrafiłem na ten filmik no i założyłem konta, po 1,5 miesiąca czasu na Pentagon miałem jedną ankietę na Bo zero, strata czasu, jest wiele innych portali z ankietami gdzie są one dosyć regularnie czyli raz na dzień a nawet częściej. RE: O dwóch zaufanych ankietach online - Wideo - Michas303 - 02-03-2016 12:55 Podczas rejestracji podawać prawdziwe dane typu data urodzenia, czy się "postarzać"? RE: O dwóch zaufanych ankietach online - Wideo - veronicasenpai - 02-03-2016 15:17 Czyli generalnie nie ma co liczyć na wiele? RE: O dwóch zaufanych ankietach online - Wideo - michael55910 - 04-03-2016 21:05 (02-03-2016 01:53)veronicasenpai napisał(a): Filmik od strony technicznej bardzo mi się podoba Dzięki (02-03-2016 11:01)Fox90 napisał(a): Kiedyś natrafiłem na ten filmik no i założyłem konta, po 1,5 miesiąca czasu na Pentagon miałem jedną ankietę na Bo zero, strata czasu, jest wiele innych portali z ankietami gdzie są one dosyć regularnie czyli raz na dzień a nawet częściej. Rzeczywiście, trochę za szybko pozytywnie oceniłem "BO!-Panel", ostatnio często odrzucają mnie z ankiet, irytujące to bardzo. Natomiast jeśli chodzi o Pentagon, to należy brać pod uwagę niewielką ilość czasu poświęconego na wypełnienie ankiety. Ostatnio dostałem pełną ilość punktów, mimo że w pierwszym pytaniu zaznaczyłem "Raczej się nie interesuję" i po tym ankieta się zakończyła. Pentagon należy traktować raczej jako coś dodatkowego, a nie jako źródło szybkiego zarobku. Ale ogólnie masz rację - ankiety pojawiają się rzadko. (02-03-2016 12:55)Michas303 napisał(a): Podczas rejestracji podawać prawdziwe dane typu data urodzenia, czy się "postarzać"? Spokojnie można na prawdziwe dane. Chyba, że masz mniej niż 13 lat, to wtedy nie ryzykowałbym i trochę się zawyżył wiek. (02-03-2016 15:17)veronicasenpai napisał(a): Czyli generalnie nie ma co liczyć na wiele? Trzeba to traktować raczej jako płatne hobby, a nie pracę. I to w sumie całkiem dobrze płatne, jeśli brać pod uwagę stosunek poświęcanego czasu do uzyskiwanych pieniędzy. |