Zmiana regulaminu paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Zmiana regulaminu paypal (/Temat-Zmiana-regulaminu-paypal-128067) |
Zmiana regulaminu paypal - joahim2343 - 29-01-2016 10:27 Od 23 stycznia 2016 r. następuje zmiana regulaminu pay pal, będzie ona udostępniać agencją w tym Polsce nasze informacje o kontach. I tu rodzi się pytanie, czy skarbówka zapuka do naszych drzwi?? RE: Zmiana regulaminu paypal - Bitcoinowymaniak - 29-01-2016 10:42 Ja mam konto na wogule inne dane adres zmyslilem, imie i nazwisko rowniez. Co prawda nie mozna wtedy powiazac konta paypal z bankiem ale ja mam inny system. Przelewam pieniadze na paypal kolegi i on przelewa do banku.Puzniej idziemy do bankomatu i gotowe. Wole w internecie nie podawac prawdziwych danych ze wzgledu na takie sytuacje. Skarbowka sie przypierdzieli wiadomo ze oni zawsze do pieniazkow pierwsi.Pozdrawiam. RE: Zmiana regulaminu paypal - twardy - 29-01-2016 11:18 @joahim2343 W regulaminie paypala od dawien dawna jest, ze musza takie dane podawac, chociazby skarbowce... @Bitcoinowymaniak nie wiem kto jest bardziej "mondry", ty czy kolega. Czy kolega od tych pieniedzy, ktore dla ciebie wyplaca odprowadza podatek? RE: Zmiana regulaminu paypal - mikuss - 29-01-2016 11:22 (29-01-2016 11:18)twardy napisał(a): @Bitcoinowymaniak obaj jednakowo udani jak go będą chcieli dorwać to po ip dojdą - fake dane nic tutaj nie dadzą plus niezweryfikowane konta lubią szybko blokować i środki na 180 dni kolega na 99,99% podatku nie odprowadza od swoich czy kolegi więc jak jego dojdą dostanie za swoje i nie swoje "nagrodę" aktualizacja jest bardziej pod kątem sprzedawców mających paypal w ofercie metod płatności pod kątem zapowiadanego i wdrażanego podatku obrotowego RE: Zmiana regulaminu paypal - joahim2343 - 29-01-2016 19:33 (29-01-2016 10:42)Bitcoinowymaniak napisał(a): Ja mam konto na wogule inne dane adres zmyslilem, imie i nazwisko rowniez. nie zdziw się jak pewnego pięknego dnia zablokują Twoje konto wraz z kontem znajomego , do wyjaśnienia.... znam to z własnego doświadczenia.... A po drugie jak US się doczepi, to Twój kolega będzie miał prze...rane RE: Zmiana regulaminu paypal - mamrocik - 29-01-2016 21:36 Koledzy , dzwoniłem do paypala ostatnio dosyć często z pewnych powodów . Zapytałem się odnośnie urzędu skarbowego. Wszystko cacy, Paypal udostępni informacje jeśli zostanie poproszony przez US lub przez organy ścigania ( policja,prokuratura). Sam nie wysyła powiadomień . RE: Zmiana regulaminu paypal - ambrosini - 01-02-2016 09:18 (29-01-2016 10:42)Bitcoinowymaniak napisał(a): Ja mam konto na wogule inne dane adres zmyslilem, imie i nazwisko rowniez. Pewnego pięknego dnia osiągniesz limit wypłat na koncie bez weryfikacji i pieniądze pójdą w pi..u. RE: Zmiana regulaminu paypal - Wyvko - 04-02-2016 16:01 @mamrocik Czyli na dobrą sprawę nic się nie zmieni od wejścia tej ustawy? RE: Zmiana regulaminu paypal - rachman - 04-02-2016 17:27 Cytat:Paypal udostępni informacje jeśli zostanie poproszony przez US lub przez organy ściganiaNo... tak było od dawien dawna... Co do nowej zmiany to z tego co wiem skierowana ona bardziej do kont przedsiębiorców których można sprawdzić dzięki temu łatwiej. |