Problem z bezprzewodową myszką - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: Problem z bezprzewodową myszką (/Temat-Problem-z-bezprzewodowa-myszka-128016) |
Problem z bezprzewodową myszką - tomswi - 28-01-2016 11:17 Zakupiłem myszkę firmy ASUS przez 2 tygodnie dobrze działała, ale po pewnym czasie zaczęła tylko na chwilę emitować czerwony laser, a następnie gaśnie. Baterie wymieniane kilka razy. Taki sam przypadek mam z myszką esperanzy. Na innym komputerze nie działa również. Paragon zgubiłem, więc nie ma gwarancji, czy macie jakieś pomysły jakby to naprawić? RE: Problem z bezprzewodową myszką - twardy - 28-01-2016 11:23 Myszke kupowales przez neta? Jesli tak to wystarczy kopia przelewu, paragaon nie jest wymagany do gwarancji. RE: Problem z bezprzewodową myszką - tomswi - 28-01-2016 11:30 Niestety w sklepie. Miałem nadzieję, że w sklepie bezpieczniej a tu du*a RE: Problem z bezprzewodową myszką - Krakersik - 29-01-2016 11:00 Z esperanzą moja dziewczyna miała to samo. Nie używana prawie wogóle i nowa bateria - tak samo się zacina. Lepiej kupić myszkę z auchana za 10 złotych marki uduś i też fajnie śmiga. Brat taką ma, codziennie w pracy używa i już 3 rok mu działa RE: Problem z bezprzewodową myszką - grethill - 30-01-2016 11:38 Ja bym wymienił na nową i tańszą RE: Problem z bezprzewodową myszką - ambrosini - 31-01-2016 09:42 (28-01-2016 11:17)tomswi napisał(a): Paragon zgubiłem, więc nie ma gwarancji, czy macie jakieś pomysły jakby to naprawić? Jeśli się nic nie zmieniło przez 3 lata to paragon nie jest potrzebny. Cytat:Paragon nie jest konieczny. Sklep ma obowiązek przyjąć towar niezgodny z umową, który był w tym sklepie sprzedawany. Wymóg wydania dokumentu (pisemnego potwierdzenia wszystkich istotnych postanowień umowy sprzedaży) wynika z art.2 ust.2 Ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży onsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego z dn.27 lipca 2002r.(Dz.U. 141 poz.1176) i dotyczy sprzedaży na raty, na przedpłaty, na zamówienie, wg wzoru lub na próbę oraz sprzedaży za cenę powyżej 2000zł. RE: Problem z bezprzewodową myszką - rcon - 31-01-2016 09:51 Podłącz kabel! Taki ze mnie śmieszek. A nie jest możliwe wystawienie faktury na ten sprzęt i wtedy na gwarancje? |