zadane.pl SpamBot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: zadane.pl SpamBot (/Temat-zadane-pl-SpamBot-128009) |
zadane.pl SpamBot - Dk2RR - 28-01-2016 09:16 1.Nazwa przedmiotu : zadane.pl SpamBot 2.Opis przedmiotu : Program wysyła komentarze i odpowiedzi do zadań. Pobiera nowe zadania co 5 minut i nie wysyła do tych samych. + Nowa wersja! Account Creator! 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW zarabiam.com 5.Cena : 49zł. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal Sprzedaje tylko 5 kopii! Zostały już tylko 2! RE: zadane.pl SpamBot - czarouuu - 28-01-2016 09:27 Pierwszy rezerwuje PW ;] Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka RE: zadane.pl SpamBot - DzejkobPL - 30-01-2016 00:28 / Krótka recenzja \ Więc tak, dostałem bota do przetestowania - cóż mogę powiedzieć - działa i spamuje. Scrapuje on najnowsze zadania z głównej, postuje w nich a potem robi 5 minutową przerwę, na przypływ nowych zadań. -----------------------
W programie mamy opcję "opóźnienia" kolejnej wiadomości. Od siebie polecam ustawić przerwę 20+ sekund, gdyż inaczej portal potrafi nie przyjąć naszej wiadomości. -----------------------
Ciekawą opcją jest "Randomowo". Dzięki niej możemy wkleić kilka lub nawet kilkadziesiąt wiadomości a bocik automatycznie wylosuje którąś z nich a następnie ją umieści. -----------------------
Jako ciekawostkę dodam, że podczas moich testów udało mi się zdobyć nawet leada. -----------------------
Autor zapewnia wsparcie w razie problemów, co jest dużym plusem programu. \ POLECAM / RE: zadane.pl SpamBot - Czaq - 01-02-2016 18:24 Niezły bot! Można sporo zarobić. Tylko ciekawe jak to się będzie miało do legalności, bo po tym co sie dzieje z nk itp to marnie to widzę RE: zadane.pl SpamBot - DDK - 01-02-2016 21:26 Napiszę krótką recenzję programu od siebie. Jedno jest pewne: bot działa, wysyła wiadomości i wyręcza jednak na zadane jest już tylu spamerów, że zarobienie tam pieniędzy takich jak można było zarobić 2 lata temu graniczy z cudem. Bot jest półautomatem ze względu na częste bany i częste błędy serwera. Czy warto kupić? Istnieje bardzo duże ryzyko namierzenia przez organy ścigania, a czy warto za kilkaset złotych być ciąganym po komendach odpowiedzcie sobie sami Ode mnie lista funkcji których brakuje i by się przydały: - funkcja anonimowości - możliwość dodania tekstu odpowiedzi w kilku linijkach - kreator kont - komunikat o banie/usunięciu konta - ( bardzo przydatna ) dodanie listy kont np 10 kont w oddzielnych wersach w pliku txt i w przypadku bana bot pobiera nowe konto RE: zadane.pl SpamBot - matek697 - 02-02-2016 14:51 (01-02-2016 21:26)DDK napisał(a): Ode mnie lista funkcji których brakuje i by się przydały: A ja omal tego nie kupiłem bo miałem nadzieje, że bot przynajmniej konta zmienia (nie sprawdziłem tego na screenie) albo powiadamia o banie. No cóż, w iMacros stworzyłem sobie coś równie funkcjonalnego za darmo. RE: zadane.pl SpamBot - Dk2RR - 02-02-2016 18:04 (02-02-2016 14:51)matek697 napisał(a):(01-02-2016 21:26)DDK napisał(a): Ode mnie lista funkcji których brakuje i by się przydały: Cóż, dodanie tych funkcji w aktualizacjach to nie problem. Program miałby je od razu, ale że potrzebuję coś pilnie kupić, wydałem go wcześniej i tyle. Co nie oznacza że funkcje się nie pojawią Żeby używać iMacros trzeba mieć odpaloną przeglądarkę, co zużywa o wiele więcej zasobów niż program który wysyła tylko requesty. zadane.pl SpamBot - surfer0700 - 04-03-2016 22:38 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |