btcclicks.com Zbieramy mBTC za klikanie w reklamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: btcclicks.com Zbieramy mBTC za klikanie w reklamy (/Temat-btcclicks-com-Zbieramy-mBTC-za-klikanie-w-reklamy-127997) |
btcclicks.com Zbieramy mBTC za klikanie w reklamy - blubencjusz - 27-01-2016 23:18 Witam Znalazłem dziś stronkę na której zbieramy mBtc za oglądanie reklam , dziś miałem 31 reklam o różnych długościach od 10sek do 60sek.Wypłaty podobno od 10,000 satoshi czyli 0,1mBTC. Czy jest wypłacalny? Dam znać jak uzbieram na wypłatę. Zapraszam do rejestracji z refa : Link z Refem lub rejestracja z czystego linka : Czysty Link RE: btcclicks.com Zbieramy mBTC za klikanie w reklamy - blubencjusz - 30-01-2016 16:57 Pierwsza wypłata zlecona i doszła w około 2 godziny , na 10k satoshi wyklikałem jakieś 127 reklam. Screen: RE: btcclicks.com Zbieramy mBTC za klikanie w reklamy - lamar6 - 30-01-2016 17:40 15gr za wyklikanie 120 reklam? RE: btcclicks.com Zbieramy mBTC za klikanie w reklamy - blubencjusz - 30-01-2016 18:14 No faktycznie trochę mało ale plus jest taki że karty z reklamami nie muszą być na wierzchu jak np w clixsense ale wtedy czas zwalnia 2x,jako dodatek podczas wykonywania innych czynności na pc jest ok. btcclicks.com Zbieramy mBTC za klikanie w reklamy - Hybrid1990 - 16-02-2017 13:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |