PPI -widoczność zainstalowanego programu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: PPI -widoczność zainstalowanego programu (/Temat-PPI-widocznosc-zainstalowanego-programu-127969) |
PPI -widoczność zainstalowanego programu - marian123415 - 27-01-2016 15:56 Witajcie, chciałbym zacząć z PPI, mam już kilka pomysłów, dziś zacząłem prace. Jednak w trakcie chciałem zobaczyć jak to wygląda z perspektywy pobierającego. Wyczyściłem ciasteczka, zresetowałem modem, ustawiłem VPN. Pobrałem instalator, zainstalowałem i dalej nic... Szukałem zainstalowanego pliku w różnych folderach, nigdzie nie ma. W związku z tym, jak instalująca osoba ma wypełnic zadanie, skoro nie będzie mogła odpalić programu po zainstalowaniu? Mieliście podobny problem? Sieć: PerInstallCash i NetCashRevenue RE: PPI -widoczność zainstalowanego programu - Assasinoo - 27-01-2016 16:25 Spróbuj może bez VPN :| RE: PPI -widoczność zainstalowanego programu - marian123415 - 27-01-2016 17:01 To samo.. Dodam, że programy zaliczają raw, uniqe i downloads, wiec raczej nie po stronie VPN leży wina ed. Jednak bez VPN poszło. Naliczylo z opóźnieniem, bo dopiero po 45 min. ale jest ok. Temat do zamknięcia. |