Mój dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Mój dziennik pracy (/Temat-Moj-dziennik-pracy-127909) |
Mój dziennik pracy - Ravtis - 26-01-2016 19:18 Witam! Mam na imię Mateusz, mam 19 lat. Będę tu spisywał swoje postępy i upadki. Jak rozpocząłem działania w ciągu ostatnich kilku dni: - Zostałem poleconym Oski001 i zacząłem zarabiać z Clikersmulticliker. - Zostałem poleconym mysc w grupie skracania. - Założyłem stronę i zarejestrowałem się na eforsie. Co dziś zrobiłem: - zrobiłem nowe konto Facebook i przez najbliższe kilka dni będę dodawał tam znajomych, - dodałem kilka postów na stronie, - wyklikałem wszystkie buxy za pomocą Clikersmulticliker. Cele na ten miesiąc: - Dobre przygotowanie do nowego miesiąca. RE: Mój dziennik pracy - full2000 - 26-01-2016 19:39 Powodzenia! RE: Mój dziennik pracy - Ravtis - 27-01-2016 17:20 27-01-2016 Co dziś zrobiłem: - dodałem ok. 10 dodatkowych serwisów do Cliersmulticliker - wy-klikałem wszystkie buxy - dodałem post na stronę - mam problem ze znajomymi na Facebooku, myślę że przez następne kilka dni uda mi się zdobyć przynajmniej 500 znajomych - wykorzystałem pomysł z poradników zarabiam.com i pospamiłem trochę na reddit - Trochę spamu, myślę że wpadnie trochę wyświetleń na sh.st i adf.ly jutro zdam raport - Odzyskałem stare fejk konto ask.fm RE: Mój dziennik pracy - WilkerekOS - 27-01-2016 17:31 mysca nie polecam, czekam tydzien na odpowiedz i dalej jej nie moge uzyskac RE: Mój dziennik pracy - Ravtis - 27-01-2016 18:21 (27-01-2016 17:31)WilkerekOS napisał(a): mysca nie polecam, czekam tydzien na odpowiedz i dalej jej nie moge uzyskac Tu się nie zgodzę otrzymałem odpowiedź tego samego dnia, a wysłałem ją w tym tygodniu. Następnie otrzymałem szereg przydatnych wskazówek, do których się zastosowałem i wysłałem w celach sprawdzenia, otrzymałem odpowiedź po 24h i uzyskałem dostęp do forum. Aktualnie tworzę Fanpage. RE: Mój dziennik pracy - Ravtis - 28-01-2016 23:40 28-01-2016 Dziś niestety dużo nie zrobiłem, ponieważ cały dzień spędziłem z dziewczyną. Co udało mi się zrobić: - Wyklikałem Clikersmulticliker, przy kilku serwisach wywala mi błąd jutro się tym zajmę - Dodałem znajomych Facebook - Sprawdziłem statystki adf.ly i sh.st, coś się ruszyło Jutro postaram się wszystko nadrobić, Dobranoc RE: Mój dziennik pracy - Czaq - 29-01-2016 00:06 Tak to jest z tymi dziewczynami Revtis, wiem Coś o tym powodzenia RE: Mój dziennik pracy - Ravtis - 29-01-2016 21:19 29-01-2016 Co udało mi się dziś zrobić: - Wyklikałem Clikersmulticliker, przy wspomnianych serwisach wczoraj próbowałem kilku metod i 2-3 serwisy działają, resztę zgłosiłem do mentora - Dodałem kilka grup i sporo znajomych - Statystyki adf.ly i sh.st rosną co mnie bardzo cieszy, nie są to jakieś super kwoty ale widać efekty - Dodałem kilka postów i zrobiłem kilka modyfikacji na stronie, mam problem z datami dodanych komentarzy chce je usunąć - Dużo spamu - Kilka rejestracji na forach, gdzie opublikowałem swoją stronę - Jutro zacznę przygodę z AddMeFast, tylko potrzebuje skryptów do yt, twittera i instagrama RE: Mój dziennik pracy - Ravtis - 31-01-2016 19:37 31-01-2016 Wczoraj nie udało mi się nic zrobić, nawet nie dałem rady zdać raportu. Przepraszam za to. Jak wyglądają sprawy. Otóż dziś wykonałem: - Zająłem się optymalizacją strony, z dnia na dzień jest coraz więcej wejść! - So*Izzy pomógł mi z datami dodanych komentarzy, dziś już nie zdążę ale jutro wszystko przetestuje - Spadki na sh.st i adf.ly :/ Niestety, muszę nadrobić SPAM dopóki nie dokończę Fanpage - Dodałem post na stronie - Nadal szukam skryptów iMacro do yt, twittera i instagrama, w zamian mogę zostać refem AddMeFast - Wczoraj wpadły 2 leady na eforsie - Cały czas dodaje znajomych Facebook - Oczywiście wyklikałem Clikersmulticliker, wczoraj rano także to zrobiłem więc bez strat Od jutra znów muszę połączyć szkołę, swoje zajęcia, dziewczynę i zarobek online. Nie będzie łatwo, ale się postaram! Wpadłem na pomysł, który zapisałem i za realizację wezmę się w marcu. Czeka mnie format w najbliższym czasie, w końcu! Następnie biorę się za youtube! RE: Mój dziennik pracy - Ravtis - 01-02-2016 22:41 01-02-2016 - wyklikałem Clikersmulticliker - dodałem post na stronie i edytowałem kilka stron - poprawiłem SEO przy postach, frazy kluczowe itp. - muszę poprawić skuteczność na stronie, nie testowałem jeszcze usunięcia komentarzy ponieważ nie miałem kiedy.. Znalazłem fajny widget do fejk oceniania, jutro go sprawdzę - Dodałem znajomych Facebook, dbam o konto - SPAMU dziś nie było, czasu brakło niestety |