Uważaj na bony na restocku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Uważaj na bony na restocku (/Temat-Uwazaj-na-bony-na-restocku-12782) |
Uważaj na bony na restocku - Dominator - 31-08-2010 09:47 Hej, napisałem ten wątek z myślą o was żebyście nie zamawiali bonów typu: TicketMaster 25$. Dlaczego ? Dlatego że dostałem ostrzeżenie/warna od Lockerz bo podczas zamawiania bonu nie przeczytałem opisu i bon jest, był i będzie niedostępny w Polsce O to wiadomość od Lockerz: Cytat:Hello, Ale gdy zamówicie przypadkowo czy coś to jeśli będzie bon niedostępny w moim mieście/kraju to jest takie coś jak refundacja xD Jaka ? Zwrot PTZ (taka sama kwota zamówiona PTZ co na restocku) Albo Przelew PayPal (kwota bonu - czyli jak zamówiliście bon 25$ to otrzymacie 25$ PP) Pewnie jeśli zamówię jeszcze raz bon a nie przeczytam to nie skończy się długim e-mailem tylko czymś innym. Więc nie zamawiajcie niepotrzebnych bonów. Pozdro By Dominator RE: Uważaj na bony na restocku - Yanke$ - 31-08-2010 09:56 Yyy.. tam nie ma żadnego ostrzeżenia, tylko informacja o tym, że bon nie jest akceptowany w Polsce i że tylko RAZ będzie taka refundacja. Ostrzeżenie jest dla innych osób, którzy w przyszłości zamawiają byle jaki bon.. A tak swoją drogą.. Kto ma czas czytać opis produktu, jeżeli ma na zamówienie np. 15 sekund ? Bez komentarza.. RE: Uważaj na bony na restocku - Dominator - 31-08-2010 10:01 (31-08-2010 09:56)Yanke$ napisał(a): Yyy.. tam nie ma żadnego ostrzeżenia, tylko informacja o tym, że bon nie jest akceptowany w Polsce i że tylko RAZ będzie taka refundacja. Ostrzeżenie jest dla innych osób, którzy w przyszłości zamawiają byle jaki bon.. A czy to moja wina że mam czytać zasrany opis ? Następnym razem biorę się za iPodzika Nano or Touch, więc jak przeczytam opis to moje szanse zmaleją o jakieś 89% ! Jest jedno rozwiązanie - Nie zamawiaj na pałę - czyli nie zamawiaj losowo na to co popadnie RE: Uważaj na bony na restocku - MotorniczyTramwaju - 31-08-2010 10:04 Ano taka straszna prawda. A chciałem McDonalda... RE: Uważaj na bony na restocku - BartuS - 31-08-2010 16:18 No ja mam Bon na McDonald's, ale nie mam takiego maila... Więc czekam ;] Wezmę te 15$ na PayPala, to sobie kupię za zł. w McDonald's żarełko ;] RE: Uważaj na bony na restocku - Xanthi - 31-08-2010 16:36 (31-08-2010 16:18)BartuŚ napisał(a): No ja mam Bon na McDonald's, ale nie mam takiego maila... Więc czekam ;] Wezmę te 15$ na PayPala, to sobie kupię za zł. w McDonald's żarełko ;] Będzie zwrot PTZ za McDonald's więc nie licz na kasę na PP RE: Uważaj na bony na restocku - gornada - 31-08-2010 18:05 Bony zwykle dłużej schodzą niż PP. To może kupić jakiś bon i jako refundacje lockerz da nam pp ;D 25$ ale 50 !!! ;D RE: Uważaj na bony na restocku - Dominator - 31-08-2010 18:19 (31-08-2010 18:05)gornada napisał(a): Bony zwykle dłużej schodzą niż PP. To może kupić jakiś bon i jako refundacje lockerz da nam pp ;D 25$ ale 50 !!! ;D Fakt faktem można tak zrobić tylko raz Bo drugim razem nic nie otrzymam - ani refundacji ani PeTeZet RE: Uważaj na bony na restocku - rafti - 31-08-2010 18:22 Dluzej schodza i sa tansze w zakupie bony niz pp RE: Uważaj na bony na restocku - BartuS - 31-08-2010 18:35 To mogłem wziąć BestBuy 250$, bo było na zielono... ;d |