Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. (/Temat-Teraz-Albo-Nigdy-Dziennik-Krola-Puszczy-do-100-dziennie-127764) Strony: 1 2 |
Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - Król Lew - 24-01-2016 04:22 Witajcie Kilka słów wstępu. Na necie zarabiam już od jakiegoś czasu i chyba się uzależniłem od łatwego hajsu. W sumie jest on tylko pozornie łatwy, bo w rzeczywistości łatwiej jest iść do Maca, bezmyślnie odjebać swoje, po czym udać się do domu, strzelić kilka piwek i iść spać. Beka, bo poprzednim zdaniem opisałem 90% moich znajomych. My, internetowi zarabiacze idziemy trudniejszą, ale bardziej opłacalną drogą (no może z wyjątkiem tych gamoni, którzy bezczelnie oszukują rodaków na SUB SMS...). Mało kto ma w sobie tyle wytrwałości aby zacząć zarabiać online. Setki godzin na kompie, masa nauki, stawianie stron, grzebanie w kodzie, pisanie tekstów... Brak snu, podkrążone oczy i nawet nie wiesz czy to co robisz wygeneruje Ci cboćby 10zł (!). Ludzie wokół patrzą z ironią i mówią Ci: "chłopie, lepiej weź się za 'normalną' robotę". A ty dalej robisz swoje, bo wierzysz w to co robisz. I pewnego dnia... BUM! Zaczynasz zarabiać. Co wtedy? Słyszysz od tych samych ludzi: "Ej stary, nauczysz mnie też?". #NoWayBro Pierwszy pieniądz zarobiłem po pół roku prób i błędów. Pierwszy hajs był z buxów. Kilka dni klikania w reklamy i pierwsza wypłata o wysokości 1$ wpłyneła na konto. Piłem za to cały tydzień. Aktualnie zarabiam na CPA/PPA (blokowanie contentu) oraz PPI. Z dniem dzisiejszym biorę się za to na poważnie. Posiadam jedną stronę, którą stworzyłem dość niechlujnie, a mimo to pozycjonuje się ona całkiem fajnie w google. Strona posiada 17 postów z czego tylko kilka zarabia. Od dzisiaj jest moim oczkiem w głowie. Czas ją odpicować i dobić do 100 postów. Jeden post dziennie, bez szaleństw, byle konsekwentnie. Target: global. Od jutra zaczynam pracować i wrzucać raporty z zarobków. Cele: 50$ [ loading... ] 100$ [ loading... ] Zapraszam do śledzenie dziennika! #MakeMoneyOnlineOrDieTrying RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - badylek - 24-01-2016 10:10 powodzenia będę zaglądał RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - konrad123456789 - 24-01-2016 10:17 (24-01-2016 04:22)Król Lew napisał(a): (no może z wyjątkiem tych gamoni, którzy bezczelnie oszukują rodaków na SUB SMS...) Ale na subach można działać nie oszukując, oferując real content. Co do dziennika to powodzenia, życzę zrealizowania celu RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - Majka - 24-01-2016 10:17 Powodzenia Królu Wytłumacz mi tylko dlaczego Twoje Ip pokrywa się z IP @[sedor] ? RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - BartekHelp - 24-01-2016 10:37 Powodzenia! Majka rozj****as RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - Sebqu - 24-01-2016 15:26 Powodzenia, zapowiada się ciekawie. Te 17 postów to napisałeś na początku a strona się sama pozycjonowała? Sent from my LG-D320 using Tapatalk RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - mikuss - 24-01-2016 15:38 Powodzenia i wzrostu ciągłego zarobków! RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - thomasward - 24-01-2016 16:59 Fajne wprowadzenie do dziennika napisałeś! Życzę nie 100, nie 1000, a 10000 dolarów zarobku! RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - Tastey - 24-01-2016 21:31 Powodzenia i życzę wytrwałości [WINKING FACE] RE: Teraz Albo Nigdy - Dziennik Króla Puszczy do 100$ dziennie. - Bidbar96 - 25-01-2016 07:41 Masz wielki props za to co napisałes słowem wstępu w 1 poscie |