Zarabiaj na subach bez zaplecza ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na subach bez zaplecza ! (/Temat-Zarabiaj-na-subach-bez-zaplecza-127737) |
Zarabiaj na subach bez zaplecza ! - zjadamkredki - 23-01-2016 13:48 1. Poradnik z dwoma niszami dot. zarobku na sub i premium sms 2. Witam, mam na sprzedaż poradnik w którym znajdują się 2 nisze do sub i premium sms. Natknąłem się na nie podczas codziennego przeglądania internetu, przetestowałem i działają bardzo dobrze. Pierwsza metoda dotyczy facebook'a, druga natomiast już nie. 3. Zdjęcia/Screeny. 4. Cena: 50zł przelewem bankowym lub PayPal 5. Kontakt PW lub gg 10018307 RE: Zarabiaj na subach bez zaplecza ! - Majka - 24-01-2016 09:59 Wiedza zawarta w poradniku zbyt ogólna w większości dostępna na otwartym forum. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |